Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki túl jó pali?
8as paliként ide jutottál, gratula.
szerintem a lánybarátod csak kedves akart lenni és nem mondta meg, hogy ronda vagy. ennyi az egész :)
A sok irigy pasi most leszól, mert nyilván így látatlanban meg tudjátok mondani, hogy a kérdező ronda. Szeretem, hogy sokan csak kötözködni járnak ide...
Ez egy létező jelenség, amiről beszélsz. Én átlag feletti lány vagyok, csinos, sportos, én is kondizok, értelmes vagyok, stb. Nagyon sok jó pasival randiztam már, ezalatt most az izmos, jóképű pasikra gondolok, de minddel ugyanaz a problémám volt: nagyon buták voltak és/vagy csak szexre mentek. Így rá is untam a kondis pasikra és összejöttem a párommal, aki ugyan nem edz, átlagos a testalkata(plusz magas és helyes:D), nagyon értelmes és nagyon megbecsül. Tudom, hogy lehetne mégjobb külsejű pasim is, de pont azért nincs, amit te is írtál.
Azt javaslom, hogy javíts az attitűdödön, legyél udvarias, kedves, lehessen veled komoly dolgokról is beszélni és ne akard elsietni a szexet, ne is hozd szóba jó sokáig. Így nagyobb eséllyel fognak komolyan venni a lányok.
Hát, nem tudom hogy lehet olyan valakit komolyan venni, aki belemegy pl. egy megcsalásba is.. és nem is bánja..
Inkább csak elméletben szeretnél komoly kapcsolatot, de valójában még nem vagy kész rá. Egy csomó jelből le lehet venni a férfiak szándékát. Ha valóban nem vesznek ennyien komolyan, talán ők látják jól..
Akárki megtetszhet, és ha kölcsönös a vonzalom, mindegy mit gondol a másik, azt meg lehet cáfolni, az ellenkezőjét bizonyítani. Ha ezt te nem teszed, ne várj csodát, ha már az első akadálynál feladod. Azoknak lesz igaza, akik nem vettek komolyan..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!