Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Foglalkozhat egy 20eves novel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkozhat egy 20eves novel egy 35koruli pali?

Figyelt kérdés
Kérdésem adott, szoba állnál e ennyi idős lannyal, akar szex, akar kapcsolat céljából vagy ez a korosztály hozzatok képest már nagyon fiatal?
2017. febr. 4. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár még csak 30 vagyok, de számomra már túl sok lenne a 10 év korkülönbség. Szerintem ha kapcsolatról van szó, akkor legtöbben hasonlóan állnak a kérdéshez, de sokan simán gerincre vágnának, ha csak pár éjszaka erejéig tartana a románc.
2017. febr. 4. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
A férjem 12 évvel idősebb. 25 voltam mikor megismerkedtünk. Nyilván nem lehetetlen.
2017. febr. 4. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:

En 21 vagyok, a baratom 35

Fel eve egyutt es nagyon jol megvagyunk

2017. febr. 4. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért ne foglalkozhatna? Vannak ebben a korosztályban is normális lányok/nők,akiknek nem csak a buli az első. Èn 20 voltam mikor összejöttem a 31 éves párommal. Észre sem lehet venni a korkülönbséget ( mármint nem külsőleg,mert én 20 évesen is kb 16nak néztem ki) de kapcsolat szempontjából nekünk nem volt probléma. Hasonló célok,hasonló gondolkodás,hasonló dolgokat szeretünk csinálni.

Szóval ilyen korban nem olyan nagy ez a korkülönbség. Persze 15 èv különbség később okozhat problémákat, pl szexuális téren, de meg lehet azt is oldani. Ezért nem fogok felrúgni egy jól működő kapcsolatot,vagy pl bele sem kezdeni, mert hogy " mi lesz ha..."

2017. febr. 5. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!