Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok bepánikolt pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok bepánikolt pasi interneten?

Figyelt kérdés
Ha egy átlagos nő felmegy netre és hajlandó beszélgetni pasikkal, szinte az összes pasin érezni lehet hogy pánikszerűen keresnek párt. Hogy beszéljünk, mikor tudunk beszélni megint, elmegy 2 perce addig el ne tűnjek stb......
2017. jún. 26. 20:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Basszus ez nagyon is így van! Azt hittem csak én látom ezt :D

"Ne haragudj hogy lerázlak de megyek aludni" basszus nem lerázol, csak álmos vagy, holnap is tudsz írni...

Meg igen ez, hogy ne tűnjek el, meg leszek-e este, meg mikor beszélünk, blablabla. Meg mondom neki hogy megyek kádba fürdeni és az okostelóm nem szereti ha vizes kézzel írok :D mert meg szokott néha hülyülni tőle. És akkor írja hogy "ajj kár pedig úgy szeretek veled beszélni" de basszus nem 1 napig fogok ülni a kádban :O

Nekem konkrétan azt is megmondta a múltkor egy srác, hogy feleséget keres és örülne ha én lennék az O.o és minden mondatában ott volt a kétségbe esés, konkrétan 5 percenként mondta el, hogy utál egyedül lenni, és az az egyetlen célja az életben hogy megtalálja az igazit és azt boldoggá tegye, meg hogy én mennyire csodálatos vagyok (15 perce pedig azt se tudta hogy a világon vagyok)

Ez roppant idegesítő, annyira érezhető, hogy nem nekem szól... Csak kétségbe van esve a nyomorult. Az ilyen nem fog leszállni rólad, ha nem állítod le. Volt, hogy nem írtam vissza, akkor meg jön az, hogy mi a baj miért nem írsz... de kb 1-2 óra után, volt, akinek 2 percig nem írtam és mondta hogy ez jó gyors lekoptatás volt O.o

Annyira utálom az ilyet hogy az hihetetlen... tiltani ezerrel, vagy ha már sokkal találkozol akkor mondd nekik a tiltás előtt hogy szánalmasak :D

Le lehet pontozni attól még így van ahogy mondom :)

2017. jún. 26. 20:12
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

sok a negatív tapasztalat a nőkkel kapcsolatban, gondolom azért.

mondjuk én már nem beszélgetek egy nővel sem a neten, elég volt belőle. a virtuális beszélgetésekben kb mindenki azt hazudik amit akar, szóval az ismerkedésnek kb a legocsmányabb formája az interneten való "társkeresés"

2017. jún. 26. 20:13
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Csak egy kis pánik.
2017. jún. 26. 20:20
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Én a legutóbbi nővel való beszélgetésemnél annyit jegyeztem meg,hogy jót beszélgettünk, ha nincs ellenére,akkor folytathatnánk, még azóta talán kétszer beszéltünk, azóta semmi. ha nem hát nem,nem fogok könyörögni, meg pánikolni, netalán depresszióba esni.
2017. jún. 26. 20:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Sosem voltam ilyen, szeretek beszélgetni bármiről, szeretem megismerni a másikat, és mivel keményen dolgozom napközben, így neten sem vagyok állandóan nem írogatok 2 percenként.

Éppen ezért azt szoktam megkapni a nőktől, hogy nem érezték a nyomulást, nem érezték, hogy hajtok rájuk...

Szóval a másik oldalon lenni sem jobb :)

2017. jún. 26. 20:24
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Bár nálam soha nem volt ez,hogy aggódtam,ha netalán kilépne vagy eltűnne az alatt,amíg én elmegyek a gép elöl egy pár percre. Holnap is van nap, beszélgetünk tovább akkor.
2017. jún. 26. 20:25
 7/17 anonim ***** válasza:
44%
Hát nyilván pánikolunk :) Azért elég ritka, hogy tudunk beszélni igazi lányokkal, akár csak neten kersztül is, a szerény képességeink birtokában. Mi bepánikolt pasik már csak ilyenek vagyunk.
2017. jún. 26. 20:42
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Mert a többi nőtől csak ignorálást kapnak/kapunk, így hát persze, ha örülnek, ha valaki végre szóba áll velük. Persze a tapadás erősen kontraproduktív, ezt illene tudni, de így legalább kiszűrhető az, aki nem elég érett, hogy ezt tudja.

25/F

2017. jún. 26. 20:51
 9/17 anonim ***** válasza:
20%

Ööö, talán mert nem akarnak egyedül megöregedni? :$

Egyébként meg a nők meg a párkapcsolati trollok mást se szajkóznak itt, minthogy kutasson, keressen, igyekezzen, ne a gép előtt "rinyáljon" meg szűznyomilúzer meg a többi bugyuta lózung. Azt teszik, amit tanácsoltak nekik, most meg akkor ez a baj?

2017. jún. 26. 20:56
 10/17 anonim ***** válasza:
46%

Ha pánikol az a baj,ha meg nem akkor az!

Nők vagytok!Ennyi

2017. jún. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!