Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen pasi vagyok, ha nekem csakis kizárólag a külső számít párválasztáskor?
Csak annyi az elvárásom egy nővel szemben, hogy legyen fiatal és minden tekintetben gyönyörű. Főleg az arca, az tényleg legyen álomszép, de a teste is legyen vékony vagy normál testalkatú. Nem kell semmi extra, csak legyen melle és feneke is, de nem kell kondizni meg semmi. Magasság nem számít.
Viszont nem érdekel a csaj anyagi helyzete, nem érdekel, ha tanulatlan, buta, proli, nem érdekel ha minimálbéres állása van, az sem ha még csak nem is dolgozik, fene bánja. Az sem érdekel, ha már a beszédén, kiejtésén is hallatszik, hogy ostoba. Totál nem érdekel igazából a személyisége sem. Ha szép csaj, akkor úgyis megszépíti a külseje a személyiségét, ha ronda akkor meg nincs az a személyiség ami megszépítené és vonzóvá tenné.
Sajnos így állunk, nekem csak ez számít egy nőben. Igénytelen vagyok?
Egy ilyen nővel csak addig lennél boldog amíg kizárólag szexuális kapcsolat van közöttetek.
Erre alapozni pedig nem lehet hosszútávon mert előbb-utóbb megunnád bármilyen jól is nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!