Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igénytelen pasi vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen pasi vagyok, ha nekem csakis kizárólag a külső számít párválasztáskor?

Figyelt kérdés

Csak annyi az elvárásom egy nővel szemben, hogy legyen fiatal és minden tekintetben gyönyörű. Főleg az arca, az tényleg legyen álomszép, de a teste is legyen vékony vagy normál testalkatú. Nem kell semmi extra, csak legyen melle és feneke is, de nem kell kondizni meg semmi. Magasság nem számít.

Viszont nem érdekel a csaj anyagi helyzete, nem érdekel, ha tanulatlan, buta, proli, nem érdekel ha minimálbéres állása van, az sem ha még csak nem is dolgozik, fene bánja. Az sem érdekel, ha már a beszédén, kiejtésén is hallatszik, hogy ostoba. Totál nem érdekel igazából a személyisége sem. Ha szép csaj, akkor úgyis megszépíti a külseje a személyiségét, ha ronda akkor meg nincs az a személyiség ami megszépítené és vonzóvá tenné.

Sajnos így állunk, nekem csak ez számít egy nőben. Igénytelen vagyok?

2017. jún. 22. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Ezt felületesnek mondják, nem igénytelennek.Ha te is jól nézel ki,jogosak az elvárások,de ha nem, ilyen belsővel nincs az a csaj,aki leálljon veled.
2017. jún. 22. 21:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas, de hát van, akitől csak ennyire futja.
2017. jún. 22. 21:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben leírt sutyerákok nincsenek tisztában ezzel a jelenséggel, és általában nem is tudnak ilyen érthetően, tisztán fogalmazni. Annyira ösztönszinten élik az életüket, hogy ilyen egységes, logikus gondolatok meg sem fordulnak a fejükben.
2017. jún. 22. 22:00
 14/20 Fish1 ***** válasza:

Ha csak néhány éjszakára keresel ilyen nőket, akkor elhiszem, hogy nem számít, hogy lelkileg milyen. De hosszú távra azért gáz lenne. Mondjuk van egy szép nőd, de megcsal fűvel-fával, úgy beszél veled, mint egy kutyával, stb., az azért milyen? Tudod, madarat tolláról...

A külső senki személyiségét nem szépíti meg, attól, hogy valaki vagy szép, vagy mert felken egy kis sminket, hogy még szebb legyen, ugyanolyan gyopár marad, ha eredetileg is az.

2017. jún. 22. 22:07
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem igénytelenség. Viszont hátránya az van.. lehet hogy álomszép lesz a hölgy, de ha semmi közös témátok nincs, semmiben nem illetek össze, nem egyezik az elképzelésetek a jövőről, akkor az egy nem túl hosszú / gördülékeny "párkapcsolat" lesz.

Szóval inkább neveznélek meggondolatlannak.

2017. jún. 22. 22:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokilyen van, de attól még igénytelen vagy, csak szellemileg igénytelen.
2017. jún. 22. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk nem volt még soha barátnőd. :) Inkább tapasztalatlannak mondanálak. Vagy inkább az, hogy te valójában nem párt keresel, hanem egy dugni való díszt magad mellé.
2017. jún. 22. 23:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az... vagy ha nem is igénytelen, elég pronyó. Sztem emberként is sokat elárul rólad, hogy akármilyen tapló proli buta hisztis lehet a nőd, amíg feszes a teste meg cuki a pofija.
2017. jún. 23. 08:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy voltál már ilyen nővel, aki ostoba és üres, de legalább szép? Gyanítom, hogy nem, mert ha lettél volna, pontosan tudnád, hogy kb. addig izgi egy ilyen nő, ameddig a Kinder tojás.
2017. jún. 23. 17:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nem.

Na lássuk, igen igénytelen vagy. És felszínes. Hogy gond-e? Nekem nem ha neked így jó.

Csak amikor megtalálod ezt a lány ne sírj, hogy csak a pénzed kell neki, hogy el kell tartani, hogy egy értelmes szava nincs, hogy ciki a haverok előtt megjelenni vele, illetve nem is mutogatni, hanem hogy ég a pofád, mikor egyszerű a csaj, mint egy bot és egy éretlmes mondatot nem tud kinyögni.

Amúgy ha nem érdekel a csaj, nem érdekel a személyisége, nem érdekel semmi felőle, az kb erősen tárgyiasítás, mert ő akkor nem volna egyéb neked, mint egy trófa, vagy egy bio-guminő. Szóval ha neked meg erre van igényed hosszútávon nálad is valami defekt lehet. Kérdés, hogy hány éves vagy. Más azért 15 évesen így gondolkodni és megint más 25 vagy 35 évesen.

2017. jún. 27. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!