Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nőnek tényleg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőnek tényleg a férfiak egy típusa jön csak be?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy egy nőnek a magas izmos sportos erős fizikumú pasik az esetei. Nyilván van aki a macisra bukik de kevés ilyen nő van.

Tehát általában egy elhízott macis férfit nem akarnak a nők. Egy nagyon alacsonyt szintén nem, egy nagyon vékony megint csak inkább nem kelendő.

Férfiaknál viszont nem így van, max az extra kövér nőt nem akarják de egy duci már szexisen telt tud nekik lenni, egy nagyon alacsony kis cuki a pasiknak, de egy nagyon vékony lány is szexi sok pasi számára

Vagy esetleg -rosszul látom a dolgot?

2017. jún. 26. 07:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem csak az jön be nekik, de egy olyannal a legtöbb nő boldogan kiegyezne.

Nézd meg a celebeket, a legtöbb körülrajongott pasi néhány kisebb változtatással átalakítható lenne egy másikká.

Nőknél meg van, hogy az egyik kétszer akkora, mint a másik, mégis címlapon vannak és pasik csorgatják rájuk a nyálukat.

2017. jún. 26. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:

önbizalom meg személyiség? érdekes itt a neten mindenkit csak a belső érdekel a való életben meg pont fordítva...

a személyiségem és az önbizalmam rendben van és a leghosszabb kapcsolatom nem egész egy hónapos volt...ennyire van értékelve a belső...

ja és azt még hozzá sem tettem hogy külsőleg sem nézek ki rosszul.

2017. jún. 28. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez így igaz Kérdező. A kigyúrt, kőgazdag, jóképűek. Na ők a nők 90%-ának bejönnek. A 10%-ra pedig jut a férfiak 80%-a. Így már speciel tökéletesen érthető, miért hivatkoznak férfitöbbletre...mert az van!

A 10. válaszadó remekül leírta a lényeget, és igaza is van (onnan tudom hogy az önérzetes kis hisztérikák lepontozták). Biztos engem is lefognak. Sebaj, szeretem látni hogy igazam van, és a lágy részeikbe tiportam :DDDDDD beismerni úgyse fogják mert az ugye derogál nekik :DDDDDDD

"Ez csak egy monda, amivel a sikertelen férfiak vigasztalják magukat (vagy "az összes nő" alatt csak azokat értik, akiknek feláll a farkuk, és hogy hogy, hogy hogy nem, azok a top cicák)."

Aha. Je. Ha így lenne, a gazdagok meg a jóképűk fele szingli lenne. És ezt látjuk? Nem, nem ezt. Innentől fogva tehát totális baromság, amit állítasz.

Érdekesmód a gazdag, jóképű pasasoknak sose kell belső értékeket villantaniuk, és mégis van csajuk, gyakran egyszerre 4 vagy 5 is, diszkóként persze. Szerintem ennyit a "belső a fontos" dumáról, de ahogy írtam, úgyse fogja egyikük se elismerni, hogy igenis a külső és a pénz vonzza, helyette majd jól lepontoz :'( óh, minő kárt fogok én szenvedni! Szinte már érzem is, hogy egyre rosszabb nekem :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

2018. okt. 30. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!