Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak nem szeretik a műnőket, akkor miért ők kapják társkeresőn is a legtöbb levelet?
Azoktól kapják a leveleket, akik azt gondolják, őket a legkönnyebb megdugni.
Aki többet szeretne egy kósza kefélésnél, az nem fog csücsörítős iPhone-os fitness terem tükrében pucsítós lányra ráírni, ne aggódj.
Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Ugye van fogalmad arról, milyen üzenetek és milyen célból érkeznek egy ilyen fotóra?
Mikor társkeresőztem, tudatosan szolid fotókat tettem fel, mert nem érdekeltek azok a pasik, akiket a kidobott csöcs hoz lázba, és ez a prioritasuk.
Nem tudom, sosem irtam műnőnek. Taszitanak.
De te honnan tudod, hogy ők mennyi levelet kapnak?
Az egyik előző válaszolóval egyetértek nagyon. Nem az számít, mennyi levelet kapsz, hanem hogy milyet. IGaz, ha szimpatikus az adatlapja és a képei alapján, egy sziára is visszaírok, de nézzen ki akármennyire jól, egy szia szexi/gyonyoru vagy, tetszel nekem/ sya sex? - jellegű üzenetre nem válaszolok, és nem értem, mire fel kellene örülnöm ezeknek. Szerintem az általad emlegetett műnők sem kaphatnak más jellegűeket.
Szoktam még olyan hízelgő üzeneteket kapni, hogy bókkal indít, de ők általában a nagyon előnytelen kinézetű emberek és ha még az adatlapjuk is üres, és szinte égbe kiált az elkeseredettségük és ragaszkodásuk egy szép, aranyos, csendes, nyugodt lyányért, vagy számomra nem érdekes, akkor nem írok nekik vissza. Így is utálom abban a társkeresőben, hogy hiába megy a visszajelölős dolog, mégis rám írhat boldog, boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!