Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, milyen kép hívja fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen kép hívja fel a figyelmeteket egy társkeresőn?

Figyelt kérdés
milyen képe legyen egy pasinak?
2017. máj. 1. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a körítés számít, hanem ahogy kinézel. De mondjuk ne legyen mögötted kupi, ne fürdőszobás szelfi legyen, ne legyen rossz felbontású vagy homályos, ne legyen gáz a ruhád/hajad, ne legyen árnyékban az arcod, és ne valami olyan elkapott pillanat legyen, ami alapján amúgy sose ismerne fel senki.
2017. máj. 1. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor társkeresőztem mindig azok a képek fogták meg a figyelmem, ahol a pasi a hobbijával volt látható, vagy olyan környezetben ahol sokat mozog, ahol jól érzi magát, esetleg házi kedvenccel vagy valamilyen állattal volt lekapva.

De én az a tipikus erdő lánya vagyok, szeretek túrázni, fűben piknikezni, ellenni a természetben az állatokkal, tehát nyilván az én elképzelésemnek megfelelő pasik képei ragadtak meg.

De még sok más hobbim van, így ha könyv volt a kezében, az is tetszett, vagy ha lóval-bicajjal-korival-heggyel-vízeséssel-kigyóval-pókkal-kutyával-macskával pózolt már nyert ügye volt.

De pl az koszos tükörbe belevakuzós képek sosem égtek a retinámba.

Meg a konditeremben magukat fényképezős pasik sem kötöttek le, meg a hasukat mutogatósak sem.

A lányok/nők egyénisége, világnézete válogatja. Biztos van olyan nő társam aki borzadva lapozott volna keresztűl egy olyan férfi adatlapján aki mondjuk egy tarantulát mászat a kezén. Én imádom a pókokat, így én sikongatva írtam volna neki, hogy jobban megismerjem :)

Lényeg, hogy olyan képet rakj ki, amin jól érzed magad, ami sejteti, hogy milyen vagy.

2017. máj. 2. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Egy sima, egyszerű képet, amin jól látható vagy.

A hideg kiráz az alábbi változatoktól:

-hallal pózolás(nagyobb a hal, mint aki tartja)

-konditermes kép(a francokat se érdekli, hogy milyen súlyokat emelget)

-csoportkép(azt se tudja az ember, kit nézzen 10 ember közül)

-kocsmában készült kép(nagyon "vonzó" a lezüllöttség látványa, ahogyan bagózik az asztalon előtte egy nagy korsó sörrel)

-félmeztelen fürdőszobai szelfi(koszos tükör, kupis fürdőszoba nagyon zavaró)

-nők társaságában készült képek(nagyon nem szimpatikus, ahogy ölelgeti valaki a nőket)

-hatalmas napszemüveg, ami szinte az egész arcot takarja

-autó, motor előtti pózolás(nem a jármű érdekel, csak a felvágás jut eszembe róla)

-távolsági kép(az illető szinte miniatűr változatban látható egy erdőben pl.)

2017. máj. 2. 06:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Szabad téren, természetes fényben készült, kb. mellkasig, derékig látszik rajta, és széles mosoly.

Az ilyen képek a legjobbak, szerintem.

2017. máj. 2. 07:24
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

baromság amit írnak előttem!

három fajta hívja fel:

1. stílusos, művészi szerű fotó, amin cseszett jól nézel ki. (lásd modell fotozásos pasik, portfolio szerű dologgal)

2. a háttérben pálfaás nyaralásos, vagy felhőkarcolós kép, esetleg fullos verdával pózolás ami a tied..ilyesmi.

tehát oléyan ami sugallja hogy tele vagy cashel.

3. valami extrém sport közben. bmx, deszka, stb bármi ami vagány, extrém, és pl a hobbid... ha ez nincs...szívás.

Sima normal kép, hogy állsz a fal előtt és lefényképeznek semmire se jó.

2017. máj. 2. 07:26
 6/8 anonim ***** válasza:

#az altalad leirtak elso 2 pontja pl szamomra taszito.

De persze attol is fugg h ki mire keres partnert.

Normalis ffi normalis kepet tesz fel.Aki masnak akarja mutatni magat mint aki,na az kerkedik ilyen hulyes extra dolgokkal.N

2017. máj. 2. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
#5-lemaradt
2017. máj. 2. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Borosta, izmok, 20 ezresek a kézben, háttérben a garázs, előtte egy BMW. Erre gerjednek a nők. Az már nem számít, hogy buta mint a föld.
2017. máj. 5. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!