Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen kép hívja fel a figyelmeteket egy társkeresőn?
Amikor társkeresőztem mindig azok a képek fogták meg a figyelmem, ahol a pasi a hobbijával volt látható, vagy olyan környezetben ahol sokat mozog, ahol jól érzi magát, esetleg házi kedvenccel vagy valamilyen állattal volt lekapva.
De én az a tipikus erdő lánya vagyok, szeretek túrázni, fűben piknikezni, ellenni a természetben az állatokkal, tehát nyilván az én elképzelésemnek megfelelő pasik képei ragadtak meg.
De még sok más hobbim van, így ha könyv volt a kezében, az is tetszett, vagy ha lóval-bicajjal-korival-heggyel-vízeséssel-kigyóval-pókkal-kutyával-macskával pózolt már nyert ügye volt.
De pl az koszos tükörbe belevakuzós képek sosem égtek a retinámba.
Meg a konditeremben magukat fényképezős pasik sem kötöttek le, meg a hasukat mutogatósak sem.
A lányok/nők egyénisége, világnézete válogatja. Biztos van olyan nő társam aki borzadva lapozott volna keresztűl egy olyan férfi adatlapján aki mondjuk egy tarantulát mászat a kezén. Én imádom a pókokat, így én sikongatva írtam volna neki, hogy jobban megismerjem :)
Lényeg, hogy olyan képet rakj ki, amin jól érzed magad, ami sejteti, hogy milyen vagy.
Egy sima, egyszerű képet, amin jól látható vagy.
A hideg kiráz az alábbi változatoktól:
-hallal pózolás(nagyobb a hal, mint aki tartja)
-konditermes kép(a francokat se érdekli, hogy milyen súlyokat emelget)
-csoportkép(azt se tudja az ember, kit nézzen 10 ember közül)
-kocsmában készült kép(nagyon "vonzó" a lezüllöttség látványa, ahogyan bagózik az asztalon előtte egy nagy korsó sörrel)
-félmeztelen fürdőszobai szelfi(koszos tükör, kupis fürdőszoba nagyon zavaró)
-nők társaságában készült képek(nagyon nem szimpatikus, ahogy ölelgeti valaki a nőket)
-hatalmas napszemüveg, ami szinte az egész arcot takarja
-autó, motor előtti pózolás(nem a jármű érdekel, csak a felvágás jut eszembe róla)
-távolsági kép(az illető szinte miniatűr változatban látható egy erdőben pl.)
Szabad téren, természetes fényben készült, kb. mellkasig, derékig látszik rajta, és széles mosoly.
Az ilyen képek a legjobbak, szerintem.
baromság amit írnak előttem!
három fajta hívja fel:
1. stílusos, művészi szerű fotó, amin cseszett jól nézel ki. (lásd modell fotozásos pasik, portfolio szerű dologgal)
2. a háttérben pálfaás nyaralásos, vagy felhőkarcolós kép, esetleg fullos verdával pózolás ami a tied..ilyesmi.
tehát oléyan ami sugallja hogy tele vagy cashel.
3. valami extrém sport közben. bmx, deszka, stb bármi ami vagány, extrém, és pl a hobbid... ha ez nincs...szívás.
Sima normal kép, hogy állsz a fal előtt és lefényképeznek semmire se jó.
#az altalad leirtak elso 2 pontja pl szamomra taszito.
De persze attol is fugg h ki mire keres partnert.
Normalis ffi normalis kepet tesz fel.Aki masnak akarja mutatni magat mint aki,na az kerkedik ilyen hulyes extra dolgokkal.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!