Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezen a Randivonal társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a Randivonal társkeresőn hogy van egy nő több órát online?

Figyelt kérdés
Ráadásul nagyon csinos is. Én nem hiszem, hogy egy ilyen nő egész nap a Randivonalat böngészné. Kamu?
2017. márc. 26. 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kamu is természetesen, de előfordulhat, hogy egyszerűen elfejelt kilépni, vagy csak lusta vele foglalkozni, otthagyja egész napra a böngészőt. Sok nő egyébként haverokat szerez ilyen helyeken és velük trécsel, mint a facebookon. Igen tudom, egy társkereső nem erre való elsősorban, de ezt nekik mond.
2017. márc. 26. 13:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs chat szolgáltatás. Elképzelhető, hogy mobiltelefonról is belépett és amíg nem lép le az internetről addig folyamatosan be van jelentkezve és online?
2017. márc. 26. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Az hogy online van nem jelenti azt, hogy foglalkozik is vele. Lehet megnyitja a böngészőt belép, aztán nézi a filmet.
2017. márc. 26. 13:52
 4/11 A kérdező kommentje:
A Facebook adatlapját megtaláltam neki kint is van, hogy egyedülálló úgyhogy létező személy az biztos. Csak ugyebár egy üzenetet sem tudok neki írni, mert a Randivonal kéri az előfizetési 3000 forintot érte. FB-on meg nem akarok ráírni, mert úgysem tudja elolvasni az üzenetet mivel nem vagyunk ismerősök.
2017. márc. 26. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon elolvashatja attól, hogy nem vagytok ismerősök.
2017. márc. 26. 13:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudja, mer az egyéb üzenetek közé kerül amiről nem kap értesítést.
2017. márc. 26. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
De lehet hogy néha átnézi azokat az üzeneteket is.
2017. márc. 26. 14:05
 8/11 A kérdező kommentje:
De lehet hogy nem és akkor meg hiába várok rá, hogy írjon.
2017. márc. 26. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Úgy hogy van aki le sem kapcsolja számítógépét és nem lép ki erről a weboldalról. De az nem azt jelenti, hogy ott ül órákat a monitor előtt.

Én pl azért járatom éjjel nappal az asztali gépemet, mert egyetemi számítások futnak rajta folyamatosan.

2017. márc. 26. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Mint sokan írták, nem lép ki.

A Facebook egy próbát megér, lehet olvassa a kéretlen üzeneteket,ha már nincs 3eFt-od csajozni, Te úriember!

2017. márc. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!