Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőn mit lehet írni első levélként egy lánynak?
Itt a hatodik válasz elég jól sikerült:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39523..
Szia. Van kedved ismerkedni?
Ennyi nem kell túlbonyolítani.. egyszerű de jó
A teljesség igénye nélkül:)
"Hello.Nagyon tetszel szeretnélek megismerni. "
"Szia!
Hogy vagy?
Szerintem Te egy nagyon csinos nő vagy!
Ha szeretnél egy tényleg őszinte vidám természetű férfivel megismerkedni,akkor itt az alkalom!
Tibi"
"Kedves...! A **** nevet mégsem írnám le... Én Tibor vagyok,és ajánlok Neked egy fogadást: ha megismersz,megváltozik a mottóban leírt véleményed. Legalábbis velem kapcsolatban biztos. És még nem is barna a szemem,sőt jóval idősebb vagyok Nálad. Fogadunk?
Szia:Tibor."
"Szia!
Eltelt pár perc a fotódat nézve, és még mindig nem tudtam hogyan kezdjem ezt a levelet. Viszont abban biztos voltam, nem szívesen kezdeném olyan felszínes kérdésekkel mely szerint, - van kedved ismerkedni?, - hogy telt a napod?, vagy, - biztosan sokan írnak, illetve hasonló idiótaságok.
Nyilván van kedved ismerkedni, hiszen azért vagy ezen az oldalon. Az viszont igen lényeges kérdés számomra, hogy velem vagy sem.
A napod olyan amilyen. Holnap másmilyen lesz.
Szóval, a fotón igen elragadó vagy, és azt gondolom kedves Hölgy lehetsz, igazán nemes bájt rejthetsz!
Bizony levettél a lábamról! Csak álmodoztam, hisz mint mondják - álmok nélkül mit sem ér az élet!
Szép napot kívánok!
S"
"Szia!
Sokat gondolkoztam,h mivel is kezdjem levelem. Hiszen egy személyes találkozón,
például az utcán egy gesztus egy mosoly és a jelen pillanat nagy segítségünkre van.
Itt csak annyit tudok neked elsőre írni, szimpatikus vagy az adatlapod és a képed alapján.
Szívesen írok neked regényt is, csak előbb áruld el, hogy van e értelme ennek, vagy nem ilyen pasit keresel.
Minden jót!
Várom válaszod...
Peti"
"Szia!
Gyönyörűek a szemeid! És a mosolyod is nagyon aranyos Nem volna kedved beszélgetni? "
"szia
nagyon sexy vagy
szereted a perverz dolgokat?"
És van rá példa, hogy akkor sem ír vissza ha tetszel neki :D
(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!