Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak. Mennyire kellemetlen azt látni, hogy a legtöbb 30-as ismerős házassági, babázós képeket tölt fel oda szakadatlan?
Nem érdekel.
Inkább már unalmasak a babás mamás képek , igen nagyrészt kedvességből nyomnak egy lájkot meg hogy jajj de szép tündéri baba......mindegyikre ezt mondják.
Habár szerintem van olyan baba aki nem valami szép :)
Én nem is szeretnék gyereket, szóval nem is érdekel.
Nekem van egy másfél éves keresztlányom.
Tündéri szeretem meg minden.
De!
Nekem annyi elég is egy gyerekből, tudom, hogy ha hazamegyek otthon csend van nyugi van.
Ja és nem érdekel másoknak a babás képei általában magasról sz**arok rá.
Én 25 vagyok és már most hányásig tele van a Facebook babákkal meg esküvővel.
Engem nem izgat, szerintem ezek mind túl korai vállalások voltak és ők majd elválnak 30+ évesen, amikor rájönnek, hogy ezzel az egész családosdival még lehetett volna várni egy kicsit. Úgy rohannak a kortársaim, mintha az egész életre szóló elköteleződést csak és kizárólag 25 éves korodig lehetne letudni, afölött temesd el magad.
Én 24 éves férfi vagyok, de majd egyszer szeretnék gyereket, de még nem most, még tanulok. :)
Miért szomorítana el? Nincs rá semmi okom, inkább örülök neki, hogy a legtöbb ismerősöm elérte azt amit vártak az élettől, stabil házasságban élnek, gyerekeik vannak, lakás stb., hiszen én is ezt szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!