Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érettebb férfiak! Hogy adjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb férfiak! Hogy adjátok egy ismerős nő tudtára, hogy szeretnétek valamit tőle, tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
sehogy, lexarom őket
2016. nov. 27. 18:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat tanultam ebből az igazán értékes válaszból.:) De a kérdésem az volt, hogy HOGYAN és nem az, hogy a tudtára adjátok-e neki...
2016. nov. 27. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy Marslakónak fogsz tartani, de elhívom valahova és közlöm vele.
2016. nov. 27. 18:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Én inkább az elhívás előtti "tapogatózásra" gondoltam. Senki nem úgy kezdi, hogy első találkozásnál letámadja a másikat.
2016. nov. 27. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:

lehet letámadás, de hasznos, gyors, egyszerű.

Játszadozásra meg nincs se időm, se pénzem.

2016. nov. 27. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
mivel már ismerős a nő egyszerűen eldumálgatunk abból egy nemegyügyű férfi leszüri a helyzetet és már fel is ajánlhatja a folytatást egy kávézóban vagy mitudoménhol ahol jól esik.
2016. nov. 27. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Tapogatózás?

Az inkább később.

Elhívja az ember, főleg ha ismerős, akkor mégis mit kéne tökölni?

2016. nov. 27. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Kidobom előtte(neki) a farkam, oszt lesz ami lesz...:))
2016. nov. 27. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Én inkább az elhívás előtti "tapogatózásra" gondoltam. Senki nem úgy kezdi, hogy első találkozásnál letámadja a másikat."

Most akkor ismerős vagy első találkozás?

Amúgy dehogynem, ha valahol találkozom egy olyan lánnyal, aki felkelti az érdeklődésemet, akkor próbálok elbeszélgetni vele, kicsit megismerni, és ha még mindig szimpi, akkor a találkozó végén elhívom.

Minek húzzam?

Ki tudja, mikor futunk össze megint, kár lenne elszalasztani a lehetőséget.

2016. nov. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!