Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb férfiak! Hogy adjátok egy ismerős nő tudtára, hogy szeretnétek valamit tőle, tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 18:22
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat tanultam ebből az igazán értékes válaszból.:) De a kérdésem az volt, hogy HOGYAN és nem az, hogy a tudtára adjátok-e neki...
2016. nov. 27. 18:26
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy Marslakónak fogsz tartani, de elhívom valahova és közlöm vele.
4/9 A kérdező kommentje:
Én inkább az elhívás előtti "tapogatózásra" gondoltam. Senki nem úgy kezdi, hogy első találkozásnál letámadja a másikat.
2016. nov. 27. 18:35
5/9 anonim válasza:
lehet letámadás, de hasznos, gyors, egyszerű.
Játszadozásra meg nincs se időm, se pénzem.
6/9 anonim válasza:
mivel már ismerős a nő egyszerűen eldumálgatunk abból egy nemegyügyű férfi leszüri a helyzetet és már fel is ajánlhatja a folytatást egy kávézóban vagy mitudoménhol ahol jól esik.
7/9 anonim válasza:
Tapogatózás?
Az inkább később.
Elhívja az ember, főleg ha ismerős, akkor mégis mit kéne tökölni?
8/9 anonim válasza:
Kidobom előtte(neki) a farkam, oszt lesz ami lesz...:))
9/9 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
Én inkább az elhívás előtti "tapogatózásra" gondoltam. Senki nem úgy kezdi, hogy első találkozásnál letámadja a másikat."
Most akkor ismerős vagy első találkozás?
Amúgy dehogynem, ha valahol találkozom egy olyan lánnyal, aki felkelti az érdeklődésemet, akkor próbálok elbeszélgetni vele, kicsit megismerni, és ha még mindig szimpi, akkor a találkozó végén elhívom.
Minek húzzam?
Ki tudja, mikor futunk össze megint, kár lenne elszalasztani a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!