Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszek neki eljön?
Figyelt kérdés
Van egy férfi aki tetszik nekem elhîvtam közös ismeröseinkhez ilyen kis bulis iszogatós beszélgetős estére de tiltakozott, hogy nem jön de mondta h átgondolja!
Ha nem jön el nem tetszem neki? Vagyis ha eljön akkor van nála esélyem? Szerintetek?
25/L
2016. jan. 16. 14:41
1/6 anonim válasza:
Attól függ. Honnan ismered a férfit, milyen a viszonyotok? Hogy kell érteni ezt a tiltakozást?
2/6 A kérdező kommentje:
Főiskolán ismertem meg ismerősöm álltal álltalába minden nap a suliban beszélgetúnk kedves velem állandóan mosolyog és minden mondatomra emlékszik amit egy hete mondtam neki arra is :) mondta h nem szeret inni ezért nem szeretne jönni de átgondolja!
2016. jan. 16. 15:29
3/6 anonim válasza:
Ha ezek alapján elmegy, akkor biztosan csak a kedvedért teszi. Szóval van rá esély.
4/6 anonim válasza:
Én megértem, ha nem megy. Én sem szeretem az ilyeneket. Miért nem kettesben hívtad el sétálni?
5/6 A kérdező kommentje:
Mert reméltem hogy igy jobban felszabadul stb...
2016. jan. 16. 18:16
6/6 anonim válasza:
szerintem ha elmegy, akkor is lehet, h nem tetszel neki. és ha nem megy el, akkor is lehet, hogy tetszel neki... ne vonj le végleges következtetést ennyiből! de kezdetnek nagyon jó, és biztató, ha elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!