Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha eljön velem kávézni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eljön velem kávézni a lány, lehet biztató jel?

Figyelt kérdés
nem tudom, hogy van e barátja, de eljön velem kávézni, kettesben. Ez lehet pozitiv? Lányok, egyáltalán kávéztok mással kettesben, ha van pasitok?
2015. nov. 28. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
ez nem jelent az égvilágon semmit
2015. nov. 28. 23:41
 2/8 opened paradise ***** válasza:
Igen...arra,hogy szereti a kávét.
2015. nov. 28. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
ha van pasim nem járok mással kávézni de ez nem jelent még semmit
2015. nov. 28. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak ha 3 az 1-bent isztok, akkor jössz be neki.
2015. nov. 28. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Akárhogy is, ez valamiféle első lépés, mégha semmi biztosíték arra, hogy lesz belőle bármi is ennél több...
2015. nov. 28. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne gondolj bele túl sokat. Van, akinél semmit nem jelent, van, akinél meg ez már egy esélynek számít. Én meg alapvetően nem kávézok, ezzel kisebbségben vagyok a kollégáim között is, de ez van, rám nem hat, ha iszom, csak az íze miatt, és inkább krémesebb/édesebb változatokat. :-)
2015. nov. 28. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet,mert olyannal nem megyek el,aki nem szimpi.Ha meg a pasim mellett megyek el,akkor meg végképp biztató.
2015. nov. 29. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
ingyen kv ert barmit xd
2015. nov. 29. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!