Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak. Mennyire kellemetlen azt látni, hogy a legtöbb 30-as ismerős házassági, babázós képeket tölt fel oda szakadatlan?
Pofakönyvön kivan lőve a követés mindenkinél nem látom az ilyeneket. Meg nem is érdekel.
Más ilyen portálon meg nem vagyok.
Kicsit zavar, de egyelőre nem akarok gyereket, csak pár év múlva. Nagyobb céljaim vannak, előbb azokat akarom elérni, hogy biztos anyagi hátterem és egzisztenciám legyen akkor, amikor már apuka lehetek. Néha kicsit irigy vagyok, de ez is csak azért van, mert nekem még nem sikerült megállapodnom, de szerintem jobb ez így. Nem kell a húszas éveid elején elkötelezned magad, hogy aztán 10 év múlva elválj. Van olyan ismerősöm, aki közel volt a 40-hez, amikor megnősült (kb. 37-38), és elmúlt 40, amire apuka lett. De normális házassága van, normális gyerekei vannak. Szerintem ez is teljesen jó.
28/F
Nincs facebookom már kb 5 éve így magasról l...rom ki mit tölt fel.Nem érdekel mások magánélete.
Tökéletesen megvagyok gyerek nélkül,sőt feleség nélkül is.(Gatyám ki tudom mosni én is.)
Barátnőm pedig elég sok volt már életem során.Nem csak alkalmi,hanem komoly is,de köszönöm szépen,egyenlőre az sem kell.
29/F
Nem kellemetlen - gondolom majd egyszer nekem is aktuális lesz. Na nem én fogom feltöltögetni, hanem majd a másik fél, de gondolom be leszek jelölve... :)
És egyébként is, csak úgy a gyerek 3 éves koráig kell mindent fényképezni és azonnal megosztani, utána már annyira nem... :P
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!