Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elkezdek dolgozni, vajon megváltozik a nők hozzáállása?
Húszas éveim közepén járok, és most ősztől kezdek majd el dolgozni. A kérdés címében szándékosan nőket írtam, mert a lányokat (tizenévesek) még most is érdeklem; vannak, akik szívesen együtt lennének velem. A helyzet viszont az, hogy még soha nem voltam 19 évesnél idősebb nővel. Mintha teljesen láthatatlan lennék a 20-as korosztálynak, pedig mindenki szerint értelmes és művelt vagyok.
A kérdésem az, hogy változtathat ezen a helyzeten az, hogy elkezdek dolgozni és (jól) keresni? Nyilván nem gold diggert keresek, ezt tegyük hozzá.
Nekem semmilyen pozitívumot nem jelentett az, hogy elkezdtem dolgozni, pedig jól kerestem kezdőként is.
25/F
Én úgy érzem, hogy nem vesznek komolyan.
Szerencsére nem vagyok "kezdő", szoftverfejlesztőként igen sok tapasztalatom van, csak eddig egy startupon dolgoztam, ami viszont (nem IT okoból) nem igazán jött be. Ősztől kezdek napi 8 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!