Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elkezdek dolgozni, vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdek dolgozni, vajon megváltozik a nők hozzáállása?

Figyelt kérdés

Húszas éveim közepén járok, és most ősztől kezdek majd el dolgozni. A kérdés címében szándékosan nőket írtam, mert a lányokat (tizenévesek) még most is érdeklem; vannak, akik szívesen együtt lennének velem. A helyzet viszont az, hogy még soha nem voltam 19 évesnél idősebb nővel. Mintha teljesen láthatatlan lennék a 20-as korosztálynak, pedig mindenki szerint értelmes és művelt vagyok.

A kérdésem az, hogy változtathat ezen a helyzeten az, hogy elkezdek dolgozni és (jól) keresni? Nyilván nem gold diggert keresek, ezt tegyük hozzá.

2017. jún. 24. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy fog.

30/f

2017. jún. 24. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Komolyabban fognak venni, és jóval nagyobb halmazból válogathatsz majd. Sokkal inkább fogod magadban hordozni egy komoly kapcsolat lehetőségét, férfi leszel már a szemükben, nem fiú vagy srác. Szerintem itt nem is a kereseten van a hangsúly, hanem azon, hogy melózol - persze nyilván nagy előnyhöz juttat a jó kereset, csak aztán majd csak győzd kiszűrni az utolsó mondatodban említett nőtípust:)
2017. jún. 24. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt tapasztaltam hogy elég nagy a munkahely centrikus felfogás, vagyis ha van valakinek állása arra jobban felnéznek. Még akkor is ha például otthon vállalkozva mégis jobban lehet élni és több a szabadidő is. Egy munkahelyen könnyű becsajozni. Ez a társadalomnak az említett munkahely centrikus felfogása miatt lehet. Pedig valljuk be az igazat, például egy jól menő mezőgazdasági vállalkozónak "nincs munkahelye", mégis jobban lehet vele élni minden szempontból. Mégis ott fészkel a társadalomban az hogy nincs munkahelye hanem "csak" egy paraszt.
2017. jún. 24. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
és mért érdekeld a 20 alatti lányokat?jóképű vagy?ha igen akkor az idősebbeket is érdekelned kéne
2017. jún. 24. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
érdekeld-érdekled
2017. jún. 24. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem semmilyen pozitívumot nem jelentett az, hogy elkezdtem dolgozni, pedig jól kerestem kezdőként is.

25/F

2017. jún. 24. 11:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem, hogy nem vesznek komolyan.

Szerencsére nem vagyok "kezdő", szoftverfejlesztőként igen sok tapasztalatom van, csak eddig egy startupon dolgoztam, ami viszont (nem IT okoból) nem igazán jött be. Ősztől kezdek napi 8 órában.

2017. jún. 24. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!