Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észreveszitek magatokon, hogy amikor egy számotokra vonzó emberrel beszéltek megváltozik a hangotok?
Figyelt kérdés
Nekem sokkal lágyabb lesz, kedvesebb, kicsit remegősebb és úgy érzem, hogy a férfiaké is. Mitől van ez?2017. jún. 19. 08:50
1/6 anonim válasza:
Nagyon sok embernél így van, ez újdonság? 😄
2/6 anonim válasza:
Nem változik meg a hangom, viszont úgy viselkedek vele, hogy még a vak is látja, hogy odáig vagyok érte. :)
3/6 anonim válasza:
Igen, mert érzelemmel telítődik. Ilyenkor önkéntelenül elindul bennünk egy folyamat, hogy szeretnénk "bevágódni" a másiknál, szimpatikusabbak akarunk lenni neki, ennek ez a hangváltozás is a része. Ezek tudat alatt működnek, nem tudjuk őket irányítani.
4/6 anonim válasza:
Ez öntudatlan dolog, evolúciós csökevény.
Ugyanilyen az is, amikor a kisgyerekekkel meg a kiscicákkal gügyögni kezdünk önkéntelenül. :)
Nekem sokáig nem tűnt fel egyébként, egyszer egy fiúhaver közölte kissé sértődötten, hogy "túl cukin" beszélek egy másik sráccal.
Az adott srác azóta a vőlegényem, én meg tudatosan igyekszem odafigyelni a cukiságra. :)
5/6 anonim válasza:
Régebben valóban így volt velem, nagyon is. Manapság bárkivel képes vagyok abszolút közömbös hangon beszélni...
6/6 anonim válasza:
Velem még nem volt ilyen. Nekem akkor változik meg a hangom ha félek. Hirtelen remegőssé válik és vékonnyá. De így hogy tetszett nekem valaki sosem változott meg a hangom, azt adtam aki vagyok, ahogy a barátaimmal is beszélni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!