Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha észreveszitek hogy valaki néz titeket hogy reagáltok?
Férfiak és nők válaszára egyaránt kíváncsi vagyok.
És nem ilyen egyszeri utcánösszefutós összenézésre gondolok, hanem többször látjátok az illetőt.
Én kb semmibe veszem ha valaki erősen bámul, de ha közbe fintorog és látom az arcán hogy felmér és ítélkezik akkor nem szoktam ezt szó nélkül hagyni. Volt rá példa hogy a buszon álltam és feltűnt hogy egy igényes cicababa ott méreget engem, annyira feltűnő volt hogy 10 perc után már elkezdett zavarni a dolog, így odamentem hozzá és szóvá tettem hogy mi az ami őt zavarja. Persze nem szólt semmit de kibökte hogy nem tudja megérteni hogy ilyen külsővel hogy lehet nekem barátnőm, mert látta hogy a buszmegállóba csókolóztunk. Én meg szépen kiosztottam hogy ne azzal foglalkozzon hogy a barátnőm miért van velem éppen, és hogy én miért úgy nézek ki ahogy kinézek, hanem inkább ő foglalkozzon szépen csak a saját dolgával és ne szóljon bele mások életébe, hanem a sajátjával foglalkozzon. És persze azt hozzátettem hogy nyilván azért ilyen mert annyira unalmas az ő élete hogy nincs mit tennie, inkább másokat szabályozna. Egyből leszállt a buszról amin megállt egy megállóba és láttam hogy ott mérgelődik meg a sírás határán volt.
Következő alkalommal meg leültem mellé már csak azért hogy kicsit idegesítsem őt, nem szóltam hozzá, de majdnem szétrobbant az idegtől...
Tudatosan csináltam pont azért hogy az ilyenek picit szálljanak magukba.
Ha tetszik nekem az illető én is elkezdem nézni. Néha kicsit elkapom a tekintetem zavaromban.
ha valaki furán bámul (nem jó értelemben) vagy mondjuk "csak" egy idős néni/kisgyerek igyekszem nem tudomást venni róla , és nem nézek oda de meglehetősen zavar egy idő után , főleg ha egy felnőtt teszi ezt.
#7: "nem vagyok-e kócos, nem ültem bele valamibe"
Pedig a kócos nők mennyire szexik, akik beleülnek véletlenül egy f__zba. Bocs, nem hagyhattam ki. :DDD
Mármint ellenkező neműre gondolsz?
Nem reagálok, mivel nem szoktam észrevenni, de ha észreveszem, akkor is lesz**rom.
#8 - Hehe :D
Régen csekkolgattam magamat, hogy nem-e xart le megint egy kerecsensólyom (imádnak a madarak mi tagadás) de mostmár annyira elmélyültem mások véleményének figyelmen kívül hagyásában, hogy azért se nézek meg ilyesmit. Ha néz és nem egy jó csaj akkor többet nem nézek rá igazából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!