Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is észreveszitek könnyen, ha a párotok bejön valakinek és ez látszik is rajta, pedig ott álltok mellette? Hogy reagáltok az ilyesmire?
Nekem elég kifinomult érzékem van az ilyesmihez, de nem vagyok féltékeny, valójában jót mulatok az ilyen szituációkon. :)
Amikor utólag mesélem a páromnak, szegény bambán néz, mert ő tényleg nem veszi észre.
Két konkrét példa: gyorsétteremben kerültünk épp sorra és a mufurc csaj hirtelen olyan kedvesen mosolygott a páromra főleg, zavarban is volt, alig volt feltűnő hogy tetszik neki.
A másik egy cipőboltban történt: enyhén szólva komikus volt már, ahogy a csaj hebegett -habogott amikor elmondta a párom milyen cipőt szeretne stb.
Engem ezek a dolgok mulattatnak és büszke vagyok a párokra hogy ilyen reakciót vált ki egyesekből.
igen, nálunk is volt már ilyen, és igazából én sem féltékeny vagyok, de azért mindig megfigyelem, mi történik ilyenkor :D
sőt, olyan is, volt, hogy én észrevettem, hogy a csaj szemezni próbál Vele, Ő meg nem :D és amikor szóltam, elvigyorodott, és hosszan megcsókolt amikor megint odanézett a csaj :D (már nekem volt egy pici bűntudatom, mert nem szeretem mások orrára kötni, hogy nekem milyen jó :D)
2-es ez jó!!!! :) :)
Amúgy mindenkinek köszi ment a kéz!
Persze azért megfigyelem én is mi a helyzet, azért mégis csak az én párom, de élvezem a helyzetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!