Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány mért volt ilyen?
"Régebben bepróbàlkoztam nàla és akkor tényleg csak szexet akartam tőle, de ezt tudtàra is adtam. Nem volt köztünk semmi, elküldött. De most tenyleg komolyan gondoltam volna vele "
Talán ezek miatt a mondatok miatt volt veled ilyen ez a nő(tehát nem mindenki!).Régen csak szexre kellett volna, most meg miután másnak nem kellettél, ő is megfelelne neked...Ha ló nincs, szamár is jó alapon próbálkoztál nála.Mondhatom, marhára vonzónak tartotta ő is a bepróbálkozásodat az előzmények után.Szóval ne csodálkozz a reakcióján.
Lehet, hogy amikor régebben bepróbálkoztál nála ő komolyabbra számított. Szerintem a női önérzetet hallottad, ő a sértettség magyarhangja ebben az esetben.
30/f
Ez a beszelgetés köztünk személyesen zajlott le nem neten keresztul.
Régebben amikor csak szexet akartam mondtam neki és azt is hogy miért, nem etettem. Most amikor komolyan gondolom ezt is megmondtam neki ezert nem értem a reakciót
Nyilván nem úgy kezdtél, hogy "szia cica dugnék, neked van kedved ?". Elég hamar eldöntik, hogy tetszel/nem tetszel. Szerintem valamilyen szinten koppant, máskülönben nem ilyen választ adott volna. Szerintem sértettség, önérzet de talán inkább káröröm van emögött a beszólás mögött.
30/f
Hàt nem voltàl messze az igazsagtol kedves utolsó :D :D :D
Az biztos hogy tetszek neki
Akkor tetszettél neki, te megsértetted, most pedig törlesztett.
30/f
Ezt az egész dolgot az egod csak úgy tudja feldolgozni, ha egy ponton bejöttél a lánynak?
Fordítok:
Odamegy hozzád egy csaj, hogy jár veled, ha van x összeg a bankszámládon. Nem etet, őszinte. Te azt mondod, kösz, nem, mert egy pénzéhes r1b1.
Majd pár hónap múlva megjelenik, hogy már nem érdekli a pénz, csak a szerelem, meg akar ismerni.
Hinnél neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!