Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány mért volt ilyen?

Figyelt kérdés
Bepróbàlkoztam egy csajnàl és az volt a reakciója " kihűlt az àgyad édes?" pedig nem voltam ràmenős
2017. jún. 23. 23:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm.

Ebből az egy mondatból sokminden nem derül ki. Épp úgy jelenthet flegma visszautasítást ahogy nyílt fröltölést.

Mondanod kellett volna rá valamit, pl. "sajnos igen mert nem vagy benne". Az erre adott válaszából már biztosan tudtad volna, hogy mi a szitu.

2017. jún. 23. 23:46
 2/20 anonim ***** válasza:
31%
ez egy idiota ribi, hagyd
2017. jún. 23. 23:46
 3/20 A kérdező kommentje:
Régebben bepróbàlkoztam nàla és akkor tényleg csak szexet akartam tőle, de ezt tudtàra is adtam. Nem volt köztünk semmi, elküldött. De most tenyleg komolyan gondoltam volna vele
2017. jún. 23. 23:49
 4/20 A kérdező kommentje:
Elég flegma volt, szoval egyertelmu volt nekem hogy visszautasítàs
2017. jún. 23. 23:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
és amúgy tényleg kihűlt?
2017. jún. 24. 00:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Tenyleg megakartam akarom ismerni...
2017. jún. 24. 00:23
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

sima teszt volt.

kb arra szolgált,hogy bemérje mennyire gondolod komolyan,visszavonulót fújsz-e azonnal,ha egy kicsit felkóstol.

és valószínűleg azért ebben a stílusban,mert kemény játékosnak könyvelt el téged.

ezért lett volna jó egy ilyesmi válasz-

-egyből az ágyat hozod fel?rossz kislány.igazából csak egy fagyira akartalak meghívni,de dughatunk is utána ha jól viseled magad-és nevetsz.

2017. jún. 24. 00:30
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Régen szexet akartál, feltételezte, hogy most is csak ennyit szeretnél. Tényleg ennyire nehéz összerakni a képet?

(Igen, a lányok képesek ennyire felvenni a dolgokat és nem felejtik el, hogy előtte milyen volt velük szemben egy férfi.)

2017. jún. 24. 00:47
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
Egyet értek #8al; nagyon feltűnő, amikor csak szexre valónak tekintetek egy nőt, szóval ha ne adj isten később tényleg bepróbálkoztok nála, akkor nem 0ról, hanem mínusz 1000rról indultok.
2017. jún. 24. 01:01
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
Ezt így, minden előzmény nélkül? :D Akkor a csaj a gyökér. Én csak ilyet akkor szoktam írni, ha már jön a brékép. Meg már az ikreimről szövegel és hogy mit akarna a kis hasikámmal. Fujjviddinnen
2017. jún. 24. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!