Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak milyen lehetősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak milyen lehetőségei vannak arra, hogy feldolgozza, hogy sosem lehet szép és csinos (formás mellű/popsijú) érzéki barátnője?

Figyelt kérdés

Most nézegetem a fb-n különféle egyetemista csajokat, látom milyen kaliberű pasijaik vannak (5-ször kellene újraszületnem, hogy én olyan legyek) és azon agyaltam, hogy ezt a mérhetetlen csalódottságot és irigységet hogyan tudnám csillapítani. Egyetemista vagyok, szóval még pénzem sincs, hogy valami veszélyes szenvedélyem legyen (motorozás, extrém sport), de ha meglátok egy csinos csajt a párjával szinte mindig a sírás kerülget, hogy én nem részesülhetek ebben a csodás érzésben. 😭

Eredetileg a motorozásra gondoltam, mert p***nagyobbítónak sem utolsó, felszabadít és ha bukok egy nagyot, akkor legalább nem élem tovább ezt a jelentéktelen elátkozott életemet. De pénz hiányában sajnos még várat magára. Mivel 23 elmúltam ezért egy 1000cc-s motorban gondolkodom. Kérdés, hogy nem vagyok-e túl alacsony hozzá (170 vagyok). Kissé off, de erre tudjátok a választ? Mennyire érne le a lábam? A kérdésre pedig visszatérve, ti hogyan tudjátok kezelni ezt a lelket romboló érzést? Mivel foglaljátok le magatokat, ami felszabadít benneteket és a negatív érzéseket elhessegeti?

2017. jún. 20. 21:10
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

#30: Mindenkit felpontozok, aki normális hangnemben hozzá tud tenni valamit.

#29: Köszi, a kimerítő és hosszú választ. Megfogadom a tanácsaidat, még ha megnőni nem is tudok majd, ami bár óriási hendikep a mélységem miatt, de pénzzel tudnám valahogy kompenzálni. Kicsit abban bízok, hogy ha sikerül lediplomáznom, akkor egyenes útra jutok. Csak annyi a gond, hogy akkor már 26-27 leszek még mindig szűzként, minimális csajozási tapasztalattal és közel sem biztos, hogy jó fizetésem lesz lévén, hogy nem is vagyok okos/intelligens.

2017. jún. 20. 23:15
 32/41 anonim ***** válasza:
3%
És ez 5-10 év múlva, ahogy öregszel és látszik rajtad a kor még rosszabb lesz, rondább leszel. Én 2 éve jó pasinak számítottam, de egy szakítás és ezutáni depresszió miatt úgy megöregedtem, hogy egy nő sem néz már rám.
2017. jún. 20. 23:18
 33/41 anonim ***** válasza:
14%

a motort köbcentinként érdemes kimotoroztni kb éves váltásokkal ha gyorsan akarsz haladni.

egyből az 1000resel indítani garantált kórház,testi fogyatékosság vagy halál.

a nőkkel is eljárhatsz ugyanezen szisztéma alapján.

kefélsz mindenféle 5ösöket,aztán ha már könnyen megy a befűzésük váltasz 6osokra,idővel jöhetnek a már jó csajnak számító 7esek és ha addigra lesz már életszínvonalad is a rutin mellé,akkor jöhetnek a 8-9 pontosok,akikhez már csajozásban és dugásban tapasztalt rutin rókából tudsz hozzáállni.

2017. jún. 20. 23:52
 34/41 anonim ***** válasza:
Èn már annak is örülnèk ha átlagos csajt össze tudnèk hozni.De semmi esèly rá.
2017. jún. 20. 23:59
 35/41 anonim ***** válasza:
94%

29 Nagyon jó és hasznos válasz minden kepp fogadd meg ezt nőként mondom.

És ne a kifogásokat keresd ha nagyon akarod sikerülhet, húzz el diákmelózni és ebből tudod finanszírozni azokat a dolgokat amik szükségesek az új külsődhöz.

Annyit még hogy ezt elsőként magad miatt tedd mert ki rángatna ebből a negatív látásmódbol és el kezdenéd elfogadni és szeretni magad majd miután minden oké kívül belül a lányok is felfigyelnének rád. És lehet nem 10/10 es az amúgy is relatív kinek milyen a 10-es nő de szebbnél szebb lányok lennének nyitottak a veled való ismerkedésre.

Ha pedig lusta vagy és b@s*ol rá akkor nem tudlak sajnálni.

2017. jún. 21. 00:25
 36/41 anonim ***** válasza:
95%

a)Feccel kellő energiát a kinézetébe(fodrász,sport,ruha,stb) és a személyiségébe(hobbi,stb)(utóbbit csak akkor,ha az agy is kitétel párválasztásnál).

b)Kitanul olyan szakmát,amivel hülyére keresheti magát.

c)Bankár vagy politikus családba születik

d)Példát vesz a skandináv pasikról,akik belátják,hogy bizony egy mediterrán nőnek javarészt nem homokóra alakja van és bizony rohadt sokat szenved a szőrével,tetőtől-talpig és nem veszi természetesnek,ha egy nő ad magára.Na meg elkezdi észrevenni,hogy ez azért nem kis energia befektetés.

e)Megpróbálja átalakítani a saját igényeit.

f)Itt bőgicsél gyakorin.

Mondjuk ez f) verzió már pont meg van.

2017. jún. 21. 07:31
 37/41 anonim ***** válasza:
97%

"ha bukok egy nagyot, akkor legalább nem élem tovább ezt a jelentéktelen elátkozott életemet"

Mondjuk lehet, hogy a közlekedésben résztvevő többi ember még szívesen élné az életét tovább, úgyhogy légyszi ne bohóckodj közúton ilyenekkel.......

2017. jún. 21. 10:35
 38/41 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom hogy nézel ki, de szerintem a külsődnél sokkal visszataszítóbb az, hogy úgy piiiicsogsz és hisztizel, mint egy 16 éves p.csa. Sajnáltatod magad és ez nagyon szánalmas. Senki nem akar egy hisztis pasival járni, pláne nem egy olyannal aki ennyire búvalb.@szott.
2017. jún. 21. 11:14
 39/41 anonim ***** válasza:
95%
Adott a lehetőség,hogy tanulj és dolgozz.Hogy foglalkozz a külsőddel.Hogy legyen célod és hobbyd.Hogy meglásd egy átlag nőben is azt,ami szerinted csak a cicababákban van meg.Talán éppen napi szinten tök jól elbeszélgetsz vele,de te csak arra fókuszálsz,kinek milyen a pi..ája.Ehelyett itt rinyálsz.Én nem sajnállak.
2017. jún. 21. 19:15
 40/41 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet a 29sel, mert ezeket szajkózza a tömegember és nincs benne semmi szellemiség. Gyúrás, divatos öltözködés, karrier meg egyéb ilyen szellemtelen dolgok. Az a bajom, ezekkel a tanácsokkal, hogy így nem lesz a kérdezőböl egy egyéniség akinek megvan a maga stílusa életútja. Ha esetleg ő nem szeret gyúrni, mert kényszernek éli meg akkor ne csinálja, mert nem magáért fogja csinálni, hanem csak a lányok miatt és így nem fog hozzáillő lányt találni. Ugyanez van az öltözködéssel abba öltözzön ami neki tetszik és kényelmes neki. Meg egyáltalán mi az a csajozós szett? Mágikus ereje van és bevonza a nőket? Ilyen nem létezik.

Tudom itt gyakorin tele vannak ilyen hierarchikus nézetű emberekkel, szerintük a magas, izmos, jóképű, gazdag felér az istenekkel és aki nem üti meg azt a mércét az ne is álmodozzon szép lányokról. Ez olyan felszínes, primitív nézet, hogy elszomorít. Kezdjük azzal, hogy mi emberek vagyunk nem eladható mosóporok és emiatt kapok hülyét a pontozásoktól. Azt kéne végre megtanulni, hogy mindenki egy szép partnert szeretne, de mindenkinek más a szép. Na most, ha kérdezőnek megtetszik egy számára szép nő még nem biztos, hogy egy kigyurt, divatos öltözködésű, pénzes pasira fog fájni a foga, lehet úgy fog tetszeni neki ahogy van. Ezek után megérné a kényyzeres gyúrás, öltözködés, ha alapból megtetszene neki?

Csak annyit tudnék javasolni neked kérdező, hogyha van valami szenvedélyed azt űzd és ne az ismerkedés legyen az első. Mert a kényszer gyúrásnál a kényszeres ismerkedés a rosszabb. Éld rendesen az életed és majd jön ha jönnie kell!

2017. júl. 1. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!