Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak milyen lehetőségei vannak arra, hogy feldolgozza, hogy sosem lehet szép és csinos (formás mellű/popsijú) érzéki barátnője?
Most nézegetem a fb-n különféle egyetemista csajokat, látom milyen kaliberű pasijaik vannak (5-ször kellene újraszületnem, hogy én olyan legyek) és azon agyaltam, hogy ezt a mérhetetlen csalódottságot és irigységet hogyan tudnám csillapítani. Egyetemista vagyok, szóval még pénzem sincs, hogy valami veszélyes szenvedélyem legyen (motorozás, extrém sport), de ha meglátok egy csinos csajt a párjával szinte mindig a sírás kerülget, hogy én nem részesülhetek ebben a csodás érzésben. 😭
Eredetileg a motorozásra gondoltam, mert p***nagyobbítónak sem utolsó, felszabadít és ha bukok egy nagyot, akkor legalább nem élem tovább ezt a jelentéktelen elátkozott életemet. De pénz hiányában sajnos még várat magára. Mivel 23 elmúltam ezért egy 1000cc-s motorban gondolkodom. Kérdés, hogy nem vagyok-e túl alacsony hozzá (170 vagyok). Kissé off, de erre tudjátok a választ? Mennyire érne le a lábam? A kérdésre pedig visszatérve, ti hogyan tudjátok kezelni ezt a lelket romboló érzést? Mivel foglaljátok le magatokat, ami felszabadít benneteket és a negatív érzéseket elhessegeti?
#30: Mindenkit felpontozok, aki normális hangnemben hozzá tud tenni valamit.
#29: Köszi, a kimerítő és hosszú választ. Megfogadom a tanácsaidat, még ha megnőni nem is tudok majd, ami bár óriási hendikep a mélységem miatt, de pénzzel tudnám valahogy kompenzálni. Kicsit abban bízok, hogy ha sikerül lediplomáznom, akkor egyenes útra jutok. Csak annyi a gond, hogy akkor már 26-27 leszek még mindig szűzként, minimális csajozási tapasztalattal és közel sem biztos, hogy jó fizetésem lesz lévén, hogy nem is vagyok okos/intelligens.
a motort köbcentinként érdemes kimotoroztni kb éves váltásokkal ha gyorsan akarsz haladni.
egyből az 1000resel indítani garantált kórház,testi fogyatékosság vagy halál.
a nőkkel is eljárhatsz ugyanezen szisztéma alapján.
kefélsz mindenféle 5ösöket,aztán ha már könnyen megy a befűzésük váltasz 6osokra,idővel jöhetnek a már jó csajnak számító 7esek és ha addigra lesz már életszínvonalad is a rutin mellé,akkor jöhetnek a 8-9 pontosok,akikhez már csajozásban és dugásban tapasztalt rutin rókából tudsz hozzáállni.
29 Nagyon jó és hasznos válasz minden kepp fogadd meg ezt nőként mondom.
És ne a kifogásokat keresd ha nagyon akarod sikerülhet, húzz el diákmelózni és ebből tudod finanszírozni azokat a dolgokat amik szükségesek az új külsődhöz.
Annyit még hogy ezt elsőként magad miatt tedd mert ki rángatna ebből a negatív látásmódbol és el kezdenéd elfogadni és szeretni magad majd miután minden oké kívül belül a lányok is felfigyelnének rád. És lehet nem 10/10 es az amúgy is relatív kinek milyen a 10-es nő de szebbnél szebb lányok lennének nyitottak a veled való ismerkedésre.
Ha pedig lusta vagy és b@s*ol rá akkor nem tudlak sajnálni.
a)Feccel kellő energiát a kinézetébe(fodrász,sport,ruha,stb) és a személyiségébe(hobbi,stb)(utóbbit csak akkor,ha az agy is kitétel párválasztásnál).
b)Kitanul olyan szakmát,amivel hülyére keresheti magát.
c)Bankár vagy politikus családba születik
d)Példát vesz a skandináv pasikról,akik belátják,hogy bizony egy mediterrán nőnek javarészt nem homokóra alakja van és bizony rohadt sokat szenved a szőrével,tetőtől-talpig és nem veszi természetesnek,ha egy nő ad magára.Na meg elkezdi észrevenni,hogy ez azért nem kis energia befektetés.
e)Megpróbálja átalakítani a saját igényeit.
f)Itt bőgicsél gyakorin.
Mondjuk ez f) verzió már pont meg van.
"ha bukok egy nagyot, akkor legalább nem élem tovább ezt a jelentéktelen elátkozott életemet"
Mondjuk lehet, hogy a közlekedésben résztvevő többi ember még szívesen élné az életét tovább, úgyhogy légyszi ne bohóckodj közúton ilyenekkel.......
Én nem értek egyet a 29sel, mert ezeket szajkózza a tömegember és nincs benne semmi szellemiség. Gyúrás, divatos öltözködés, karrier meg egyéb ilyen szellemtelen dolgok. Az a bajom, ezekkel a tanácsokkal, hogy így nem lesz a kérdezőböl egy egyéniség akinek megvan a maga stílusa életútja. Ha esetleg ő nem szeret gyúrni, mert kényszernek éli meg akkor ne csinálja, mert nem magáért fogja csinálni, hanem csak a lányok miatt és így nem fog hozzáillő lányt találni. Ugyanez van az öltözködéssel abba öltözzön ami neki tetszik és kényelmes neki. Meg egyáltalán mi az a csajozós szett? Mágikus ereje van és bevonza a nőket? Ilyen nem létezik.
Tudom itt gyakorin tele vannak ilyen hierarchikus nézetű emberekkel, szerintük a magas, izmos, jóképű, gazdag felér az istenekkel és aki nem üti meg azt a mércét az ne is álmodozzon szép lányokról. Ez olyan felszínes, primitív nézet, hogy elszomorít. Kezdjük azzal, hogy mi emberek vagyunk nem eladható mosóporok és emiatt kapok hülyét a pontozásoktól. Azt kéne végre megtanulni, hogy mindenki egy szép partnert szeretne, de mindenkinek más a szép. Na most, ha kérdezőnek megtetszik egy számára szép nő még nem biztos, hogy egy kigyurt, divatos öltözködésű, pénzes pasira fog fájni a foga, lehet úgy fog tetszeni neki ahogy van. Ezek után megérné a kényyzeres gyúrás, öltözködés, ha alapból megtetszene neki?
Csak annyit tudnék javasolni neked kérdező, hogyha van valami szenvedélyed azt űzd és ne az ismerkedés legyen az első. Mert a kényszer gyúrásnál a kényszeres ismerkedés a rosszabb. Éld rendesen az életed és majd jön ha jönnie kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!