Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak milyen lehetősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak milyen lehetőségei vannak arra, hogy feldolgozza, hogy sosem lehet szép és csinos (formás mellű/popsijú) érzéki barátnője?

Figyelt kérdés

Most nézegetem a fb-n különféle egyetemista csajokat, látom milyen kaliberű pasijaik vannak (5-ször kellene újraszületnem, hogy én olyan legyek) és azon agyaltam, hogy ezt a mérhetetlen csalódottságot és irigységet hogyan tudnám csillapítani. Egyetemista vagyok, szóval még pénzem sincs, hogy valami veszélyes szenvedélyem legyen (motorozás, extrém sport), de ha meglátok egy csinos csajt a párjával szinte mindig a sírás kerülget, hogy én nem részesülhetek ebben a csodás érzésben. 😭

Eredetileg a motorozásra gondoltam, mert p***nagyobbítónak sem utolsó, felszabadít és ha bukok egy nagyot, akkor legalább nem élem tovább ezt a jelentéktelen elátkozott életemet. De pénz hiányában sajnos még várat magára. Mivel 23 elmúltam ezért egy 1000cc-s motorban gondolkodom. Kérdés, hogy nem vagyok-e túl alacsony hozzá (170 vagyok). Kissé off, de erre tudjátok a választ? Mennyire érne le a lábam? A kérdésre pedig visszatérve, ti hogyan tudjátok kezelni ezt a lelket romboló érzést? Mivel foglaljátok le magatokat, ami felszabadít benneteket és a negatív érzéseket elhessegeti?

2017. jún. 20. 21:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%

Ez az érzéki amúgy honnan jön?

Én látom a munkahelyemen a valóságban ezeket a nőket, és közel sem érzékiek meg tökéletesek :D ez csak a látszat... de ha neked az kell...

2017. jún. 20. 21:33
 12/41 anonim ***** válasza:
74%
Magyarországon egyetemistának lenni is extrémsport :) Egyébként bele lehet merülni a tanulásba, munkába,sportba, ivásba. Mondjuk az utolsót nem ajánlom. Esetleg kereshetsz nem olyan csinos szép barátnőt is. Próbálj hasonló kaliberű lánnyokkal ismerkedni és nem leszel ennyire csalódott.
2017. jún. 20. 21:33
 13/41 anonim ***** válasza:
91%

Te sem vagy egy matyóhímzés, ráadásul nagyon alacsony is vagy.

Jól látod, valószínűleg nem a 10/10-es lányok a te embereid.

De mivel te sem vagy egy 10/10 fickó, ezen szerintem nagyon kiakadni nem kéne.

A másik dolog a személyiséged és a természeted. Ez is nagyon fontos.Egy önmagát sajnáltató, picsogó, nőket hibáztató férfi a büdös életben nem lesz vonzó egy értelmes lánynál sem.

Hogy várod el,hogy bárki is szeressen, ha te is utálod saját magad?

Szóval próbáld magad elfogadni úgy ahogy vagy, olyannak amilyen vagy.

És ismerkedni, beszélgetni lányokkal.Előbb utóbb megtalálod a te asszonyod is.

De ha ezt a stílust folytatod tovább és csakis a topp modell lányok jöhetnek szóba, akkor ne csodálkozz, ha 30 évesen is a szinglik táborát erősíted majd.

2017. jún. 20. 21:34
 14/41 A kérdező kommentje:

#1: "Ha te se vagy egy adonisz, akkor miért ábrándozol toppmodell stílusú pláza p..csákról?"

#2: "amúgy meg nem értem, mi fäszért kell minden lúzernek a topmodell kinézet"

Talán azért, mert az előnytelenebb külsejű pasik is vágynak a szépre/jóra/finomra/boldogságra stb. Azért tettem fel a kérdést, hogy esetleg van-e olyan alternatív örömforrás, ami kompenzálja egy érzéki lánnyal való szerelem/szex hiányát.

#10: Köszi, a kevés objektív válasz egyikét. Igazából van B jogsim és azért akarok 1000cc-s motort egyből, mert elég vakmerő vagyok, hogy egyből kiéljem magamat. Persze felelősségteljesen vezetek, de nem ártana egy kis adrenalinlöket ha már a hosszú fürtök, feszes popsik/mellek és sugárzó szemek hiányában nem érhetem el.

2017. jún. 20. 21:40
 15/41 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy te is trófeát keresel, azt pedig még véletlenül sem barátnőnek hívják!
2017. jún. 20. 21:41
 16/41 anonim ***** válasza:
85%

"alternatív örömforrás"

Pár év és jönnek az olcsóbb szexrobotok. Addig meg spórolj össze egy luxusprostira.

2017. jún. 20. 21:42
 17/41 anonim ***** válasza:
66%

Képzeld kérdező, a 10/10-es nők is vágynak a szépre és jóra. És ők megtehetik.

Ja, ha a 10/5-6-os nők is 10/10-es pasit akarnak, akkor gondolj bele.

2017. jún. 20. 21:42
 18/41 anonim ***** válasza:
79%
Szánalom.
2017. jún. 20. 21:44
 19/41 anonim ***** válasza:
92%

"Talán azért, mert az előnytelenebb külsejű pasik is vágynak a szépre/jóra/finomra/boldogságra stb. Azért tettem fel a kérdést, hogy esetleg van-e olyan alternatív örömforrás, ami kompenzálja egy érzéki lánnyal való szerelem/szex hiányát."

Álmodik a nyomor. Éhes disznó makkal álmodik. Erről meg ez a véleményem!

Egyébként pedig szánalmas vagy!

2017. jún. 20. 21:46
 20/41 A kérdező kommentje:
Jó, elismerem, szánalmas senki vagyok. Ezt eddig is tudtam. De akkor most már a kérdésre is tudnátok válaszolni? Konkrétan, hogy van-e valami alternatíva, amivel a vágyamat csillapíthatnám.
2017. jún. 20. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!