Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak milyen lehetősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak milyen lehetőségei vannak arra, hogy feldolgozza, hogy sosem lehet szép és csinos (formás mellű/popsijú) érzéki barátnője?

Figyelt kérdés

Most nézegetem a fb-n különféle egyetemista csajokat, látom milyen kaliberű pasijaik vannak (5-ször kellene újraszületnem, hogy én olyan legyek) és azon agyaltam, hogy ezt a mérhetetlen csalódottságot és irigységet hogyan tudnám csillapítani. Egyetemista vagyok, szóval még pénzem sincs, hogy valami veszélyes szenvedélyem legyen (motorozás, extrém sport), de ha meglátok egy csinos csajt a párjával szinte mindig a sírás kerülget, hogy én nem részesülhetek ebben a csodás érzésben. 😭

Eredetileg a motorozásra gondoltam, mert p***nagyobbítónak sem utolsó, felszabadít és ha bukok egy nagyot, akkor legalább nem élem tovább ezt a jelentéktelen elátkozott életemet. De pénz hiányában sajnos még várat magára. Mivel 23 elmúltam ezért egy 1000cc-s motorban gondolkodom. Kérdés, hogy nem vagyok-e túl alacsony hozzá (170 vagyok). Kissé off, de erre tudjátok a választ? Mennyire érne le a lábam? A kérdésre pedig visszatérve, ti hogyan tudjátok kezelni ezt a lelket romboló érzést? Mivel foglaljátok le magatokat, ami felszabadít benneteket és a negatív érzéseket elhessegeti?

2017. jún. 20. 21:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
98%

"Konkrétan, hogy van-e valami alternatíva, amivel a vágyamat csillapíthatnám."

kérsz anyádtól 20 rongyot, aztán elmész egy lakásos prostihoz, 1 órán át csillapítja a vágyaidat.

2017. jún. 20. 21:51
 22/41 anonim ***** válasza:
78%
Verd ki! Menj el egy külsőre neked megfelelő prostihoz. Hobbikat hiába ajánlunk, ideig-óráig leköt,aztán újra ezen fogsz rágódni,hogy neked nem lehet szép,csinos barátnőd.
2017. jún. 20. 21:55
 23/41 anonim ***** válasza:
79%
Nem 10-es nő. Ezzel csillapíthatod a görcsöd.
2017. jún. 20. 21:58
 24/41 anonim ***** válasza:
52%

A motor árából meg a jogsi árából évekig qrvázhatsz szebbnél szebb változatos kinézetű nőkkel, meg is fogod unni. Aztán rájössz hogy a kevésbé szépek lábaközt is ugyanaz van .

Mellesleg leérne a lábad a sportmotorról.

2017. jún. 20. 21:59
 25/41 anonim ***** válasza:
95%

Aha, szóval neked az a legfontosabb, hogy legyen egy számító r**ncod, aki csak a motorodért van veled, meg mert menő vagy. Az is sokat elárul rólad, hogy neked azt fel kell dolgoznod, hogy sosem lehet formás mellű/popsijú barátnőd.

Gratulálok az életedhez, tényleg. :)

21/L

2017. jún. 20. 22:03
 26/41 anonim ***** válasza:
92%
Hát, apukám, nem a külsőddel van gond, hanem ezzel a felületes, ostoba mentalitásoddal és önsajnáltató kesergéseddel. Ilyen hozzáállással örülj, ha egy átlagos csaj leállna veled...
2017. jún. 20. 22:17
 27/41 anonim ***** válasza:
96%
Mindenkinek megvan a párja,nem csak szép nők vannak.
2017. jún. 20. 22:42
 28/41 anonim ***** válasza:
97%
Ba*zdki! 23 vagy! Most vagy fiatal, használd ki. Azt írod hogy nincs pénzed: Menj el diákmunkázni vagy tanulj annyit hogy legyen ösztöndíjad. Pénzkérdés pipa. Fodrásszal, edzéssel, táplálkozással és egy új ruhatárral sokat dobhatsz a megjelenéseden. A motor helyett inkább saját magadba invesztálj be! Hidd el, hogy megtérül. A magasságod sem vészes, ennyivel lehet csajozni. :D Ne a plázacicák között keresgélj, hanem a szolidabb, kicsit "könyvmoly" lányoknál. Nagyon sok a szép, helyes lány köztük is, igaz a mellüket nem teszik ki és lehet hogy nem vesznek fel miniszoknyát tűsarkúval...
2017. jún. 20. 22:45
 29/41 anonim ***** válasza:
98%

Én megsajnáltalak szóval leírom nagyjából mit kell tenned, hogy jobb nőd legyen ok?

Pár tipp amit ha megfogadsz lesz még az életben jó nőd, ha nem akkor meg tökmindegy mivel úgysem lenne esélyed ugyanis ezek között olyan tanács is van ami elkerülhetetlen mentális változást vonna maga után amelynek hiányában egyébként sem tudnál csajozni. Ez pedig az önbizalom ami nem jön ám csak úgy magától, fokozatosan apró sikerekkel tudod csak felépíteni magadban amihez idő kell, kitartás és áldozat ha ezekre nem vagy hajlandó sosem fogsz megváltozni.

Először is változtass a külsődön mi sem egyszerűbb?! Én tapasztalatból mondom 1 milliárdszor könnyebb a külső változás mint megvívni a mentális démonaiddal. Gyúrd ki magad mondjuk. 2017 van MINDEN fent van erről a neten. 1-2 hónapon belül látni fogod az eredményt és 1 év alatt jelentős változást lehet elérni. Akármekkora gyík is vagy. Étrend egy kis edzés azt szevasz. Ha meg nincs rá pénzed menj el dolgozni valamicskét igazán belefér egyetem mellett is.

Aztán öltözz normálisan. Biztos van értelme szembe pisálni a széllel de a te esélyeiden csak javítana ha normálisan a mai divatnak megfelelően öltözködnél. Volt is ilyen kérdés gyakorin, én láttam már ilyet, hogy a csávó teljesen oda volt mennyire másképp néznek rá a nők ha felveszi az új "csajozós" szettjét. Neked is beválna garantálom. A másik meg: Tanuld meg mi a jó neked, mi áll jól. Mert nagyon nem mindegy. Pl vágass normális divatos hajat (ha nem tetszik az a szó, hogy "divatos" akkor ne akarj 10/10-es nőt). Sokat dob ám nagyon de rontani is tud. Rám már nem egy csaj mondta, hogy tökéletes vagyok -most minden arcoskodás nélkül- de ha letolatnám nullással a hajam az én hatalmas homlokommal kva hülyén néznék ki, mindjárt nem dicsérgetnének annyian, főleg ha felvennék valami 20 számmal nagyobb farmert felállított gallérú élére vasalt citromsárga inggel egy kis szandálzoknival. Érted ugye? A haj/ruha nagyon sokat ronthat és dobhat valakin. Na lássuk csak lefogytál/felszedtél egy kis izmot, normális ruhákba jársz, új hajad van mi van még? Ja igen ez nagyon fontos! Legyél igényes. Szép ápolt külső tök alap de a hiánya annál szembetűnőbb. Én még senkit nem hallottam, hogy azt mondta volna "jaj de szépek a sárga fogaid" vagy "ohhh az a kis szakmunkás bajusz". Érted? Ha most 10/2-es vagy (bocsesz csak úgy mondtam egy számot) akkor ezek után 10/6 leszel mert a nők sem olyan hű de válogatósak ám. Persze megnézik a jó palikat de nem mindig olyanokkal jönnek össze.

Na itt bonyolódik a történet készülj fel! Eddig könnyű dolgod volt! Tapasztalatból mondom neked és nem csak a saját tapasztalásaim hanem rengeteg ismerős és ismeretlen sztorijából merítkezve tök egyértelmű, hogy a nőknek mennyivel fontosabb a belső mint a férfiaknak. Persze mindenki próbál maximalizálni és a legszebb/legjobb fej kombót kiválasztani de a - megnyerő személyiség,ambiciózus jellem,kisugárzás,magabiztosság,intelligencia,humor,életvidámság,figyelmesség,lazaság fúúú ezeket már olvasni is jó volt nekik. Igazából mindenki tudja, hogy ezekkel a jó tulajdonságokkal még a csúnyácskább pasik is összeszedhetnek top csajokat és erre tényleg sok példát fel tudnék hozni személyes alapon is vagyis én már nem egy ilyet láttam. Ez talán jó hír lehet neked mivel az arcberendezésen nem nagyon lehet változtatni amivel gyanítom nem vagy elégedett.

De ezeket a tulajdonságokat vagy birtoklod vagy nem, viszont szert tehetsz rájuk de ahhoz gyökeresen meg kell változtatnod az életszemléletedet és ez sokkalta nehezebb mint a külső megformálása. Mindenkiben ott van szerintem a férfiasság, magabiztosság, humor, életkedv stb gondolj csak arra, hogy a legtöbb kocka srác is istencsászárnak érzi magát amikor lolba vagy csbe vagy mittomén hol lealáz mindenkit aztán ő a félisten, az összes kis noob olyan akar lenni mint ő! Akkor ott ő is magabiztosnak "alfának" érzi magát pedig nagyon nem az a valóságban. Vagy pl mikor jól elvagy a haverjaiddal, teljesen elengeded magad és csak poénkodtok akkor is teljesen laza, spontán, humoros és magabiztos vagy sokkal jobb arcnak tűnnél mint aki most kiírta ide ezt a kérdést. Tehát mint mondtam ezek szerintem mindenkiben benne vannak, mindenkiben ott a rengeteg kiaknázatlan potenciál. No meg teljesen mindegy milyenek vagyunk belül. Az a fontos milyennek látnak minket, hogy mit teszünk. Hiába hiszed te magad nagyon jó embernek ha közben egy fuldoklóhoz nem mész oda segíteni. És amit a lányoknak mutatsz arc az harmatgyenge és te sem csodálkozol azon miért nem jött még össze csaj de ami a legrosszabb bele is törődtél. Bár még vergődsz a motorozással (szerintem nem menő de az csak az én véleményem) de ez nem fogja megoldani :) Tudom majd azt hiszed összefutsz egy szexi top10-es motoros csajjal aki majd hatalmas küzdelem árán felfedezi benned a rejtett értékeidet és beléd szeret te ez fa**ság! Ilyen nem lesz ezt aztán várhatod.

Szóval bocs ha hosszú lett de gondoltam hátha segít valamit. Írásbeli garanciát is adnék rá, hogy beválnak a tippjeim ha tudnám, hogy biztosan hallgatsz rám :D Építsd fel újra önmagad még nagyon nem késő. Az ilyen baromságokra meg minthogy "ha nem fogad el úgy ahogy MOST vagy akkor az nem is blablabla" vagypedig "nem kell változnod mert te így is jó leszel valakinek" ezek hülyeségek!!! Miért ne akarnál jobb lenni vagy kihozni magadból a maximumot? Magadnak tennéd a legjobbat vele! Büszkén nézhetnél a tükörbe, hogy igen én mindent megtettem, odaraktam, kiálltam magamért nem fo*tam be semmitől, nem tántorított el semmi, megcsináltam, F@*sza gyerek vagyok! De nem nem te ehelyett itt szánalmaskodsz a mégtöbb szánalmasság között és beletörődsz, hogy te úgysem változhatsz. Mégis milyen felfogás ez? Akarsz jó nőt vagy nem? Ha igen akkor változz meg ha nem akkor maradjon minden a régiben és motorozgassál. Sok sikert valamelyikhez! 23/f

2017. jún. 20. 22:50
 30/41 anonim ***** válasza:
98%
Már csak azért is fogadd meg a 29-es tanácsát mert ennyi melót beleölt ennek a megírásába :) Kevés gyakoris rinyagép kap ennyi támogatást és értelmes tanácsot egy kommentben itt.
2017. jún. 20. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!