Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek nincs elegetek a társkeresésből?
Csak srácokhoz szól a kérdés és nem egymás fikázására irányul, szimplán tapasztalat érdekel.
Nekem most kezd betelni a pohár, hogy normális kapcsolatom legyen 25-30 közt vagyok. Degradálónak és stresszesnek érzem már az egészet de úgy, hogy naponta hallgatom nőktől, mennyire nincs normális pasi. pedig nagyon sok van, de a válogatás és pitiáner feltételek szabása megy. Amikor megkérdezem milyen pasi tetszik neki, annyira alap tulajdonságokat mondanak, hogy szerintem itt is röhögve megfelelne mindenki. de mégsincs így. Azt tapasztalom a nők többsége nem tesz a kapcsolatba csak akkor, ha már jártok. Amúgy várja hogy TE melózz, TE változz, TE csinálj mindent, ő meg csak lélegzik. Már úgy vagyok vele, hogy l*arom, nem érdekel lesz e normális kapcsolatom, és nem fogok már érte tenni semmit.
Mik a tapasztalataitok? nekem gyalázatosak.
(köszi pua növendékek, de nem érdekel a pua tábor meg csajozás tréning)
40... te hulye vagy komolyan mondon.
Attol h otthon lakik valaki nem fogja az anyja kinyalniba segget....
Viszont levontam a kovetkeztetest.
Ma egy parkapcsolat nem a szerelemrol es egymashoz csiszolodasrol, egymas elfogadasarol, es konkret szeretetrol szol.
Hanem a fel nem dolgozott, regi serelmeink hurcolaszasarol, es az akaratrol, hogy most mas lesz. De nem lesz, mert elhasznalodnak emiatt az emberek. Nem alkotnak kozosen, elpusztitjak egymast a sajat nyavajaik miatt es nem kepesek a sajat serelmeiken felulemelkedni.
Persze ha eljutnak a parkapcsolatig, mert mar az ismerkedeshez is hatalmas es szanalmas, pitianer elvarasok parosulnak, amiket nemcsak sajat magukhoz mernek, de a multbeli rossz kovetkezteteseket veszik alapul. Az elvarasok listaja egyre csak no a sajat viszonyitasi rendszerunkhoz merten, es nem fogadjuk el, hogy mindenki mas. Masban eros, gyenge, masok a vagyai es mas a hattere. Nem kell nekunk az "eleg jo partner", a tokeletes hajszoljuk, ami nem letezik. Az eliteles, sajat magam kiemelese a tomegbol, es pusztito attitud, masok hibaztatasa. En nem valtozom, nem vagyom hibas soha, mert en "letettem az asztalra".
R..hadt nagy problemak vannak tenyleg. Azt hittem en vagyok peches, de amiket itt olvasok az gaz. Tul sokat akartam parkapcsolat szo alatt. Nem er semmit a belso tulajdonsag, a felelossegvallalas, az oszinte szo.
Feluletes small talk, egymas irant nulla erdeklodes, a masik el nem fogadasabol adodo megvaltoztatni akaras, teljes diszharmonia es sajat, hamis idealjaink kergetese. Majd lelepni, amikor lehet. A kommentek alapjan ez ma egy parkapcsolat. Boldogtalan es frusztralt emberek sajat koszukban fetrengenek.
Lutri az egesz. Koszi a forrasanyagot.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!