Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek nincs elegetek a társkeresésből?
Csak srácokhoz szól a kérdés és nem egymás fikázására irányul, szimplán tapasztalat érdekel.
Nekem most kezd betelni a pohár, hogy normális kapcsolatom legyen 25-30 közt vagyok. Degradálónak és stresszesnek érzem már az egészet de úgy, hogy naponta hallgatom nőktől, mennyire nincs normális pasi. pedig nagyon sok van, de a válogatás és pitiáner feltételek szabása megy. Amikor megkérdezem milyen pasi tetszik neki, annyira alap tulajdonságokat mondanak, hogy szerintem itt is röhögve megfelelne mindenki. de mégsincs így. Azt tapasztalom a nők többsége nem tesz a kapcsolatba csak akkor, ha már jártok. Amúgy várja hogy TE melózz, TE változz, TE csinálj mindent, ő meg csak lélegzik. Már úgy vagyok vele, hogy l*arom, nem érdekel lesz e normális kapcsolatom, és nem fogok már érte tenni semmit.
Mik a tapasztalataitok? nekem gyalázatosak.
(köszi pua növendékek, de nem érdekel a pua tábor meg csajozás tréning)
Persze,mert a mai magyar pasik olyan életképtelenek,hogy ihaj,szerencsétlen,balf..szkodás megy.
Lusta mindenhez se tanulni se dolgozni semmi.
Nincsen cél,igy vannak mint egy darab sz..r.
NEm csoálom,hogy a nők kacsingatnak a külföldi pasikhoz,olyan szinten életképtelenek a magyar férfiak,hogy szégyenlem saját magamat is szinte.
Borzasztó,nem való nekik nő ilyen hozzáállással soha.
Azért érdekes, hogy ha fikázásról van szó, hogy ránk vannak cuppanva a doktornőcskék, meg a "sikeres" nők.
Nekem aztán ugyan nem kellene egy ilyen érzelemmentes diplomás fatuskó.
22
Ez az általánosítás csimborasszója, ami hatalmas butaságot tükröz. Szégyelld is magad! :)
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy a tanult nők (direkt nem az okos szót használtam) igen nagy százaléka a tapasztalataim szerint szörnyen beképzelt. (Nem véletlenül villognak közülük itt is egyesek a diplomájukkal)
Pedig én is diplomás vagyok (mérnök), de én nem ez alapján ítélek meg embereket, mert ahogy a kérdező is írja, mindenki más, és mások a körülmények.
A családomban például én vagyok az első és eddigi egyetlen diplomás. Nekem ezért is volt nehéz az egyetem, mert minden újszerű volt, sok mindenről fogalmam sem volt hogy működik, és az anyagi lehetőségeim is korlátozottak voltak.
Szóval frissen végzettként nincs saját lakásom, nincs saját autóm... még. Tehát csajom sincs.
A nőknek csak elvárásaik vannak, de arról sosem esik szó, hogy ők mit adnak cserébe. Mindig az "én ez és ez vagyok, ezért megérdemlem" szöveget tolják. Rohadt unalmas. Na és a szerelem? Azt se tudják mi az. Én voltam már szerelmes, és annak semmi köze nem volt az egzisztenciához.
25
Hát nem éppen, mert mint írtam, én is diplomás vagyok. Az érzelemmentesség meg tényleg nem jön be. Ezeknek a csajoknak, akik itt fikáznak, eléggé komoly önértékelési gondjaik vannak, ezért jönnek könnyen idegbe, és ezért is fölényeskednek. Ha nem így lenne, nem válaszolgatnának egy a férfiakhoz szóló(!) kérdéshez, hanem vállat rántanának és tovább lapoznának.
na.
Szépen be lehet fejezni mindenki a fikázódást, nem fenyegetés de innentől Én fogom adni a minuszt vagy tiltok, vagy mit tudom én.
SRÁCOKHOZ szólt a kérdés, és arra irányult, mit tapasztalnak a társkereséssel kapcsolatban, nekik hogyan megy stb. KÖSZÖNÖM!
26-os: nagyon adom a válaszodat!!! :)
Tesóm fizikusi diplomát és phd-t végzett, most fejlesztőként dolgozik, nagyon nagy eredményeket ért el a tudomány területén is, és ahol most dolgozik ott is. Még is, nincs nője, mert azt mondja hogy az a nő aki viszi valamire az annyira de annyira szörnyen beképzelt mint az állat. És ő pontosan tudja mit jelent megszenvedni a sikerért, és a töke tele van a beképzelt, egoista nőkkel. Azt mondta, hogy nagyon nagyon ritka az olyan nő, aki sikeres, ennek ellenére nem beképzelt. És van a másik véglet, akik meg azért nem jönnek be neki, mert hát ég és föld a különbség köztük, nincsenek céljaik a másik végletnek.
A barátommal én úgy jöttem össze, hogy nagyon nehéz volt neki akkor. Most pár évvel késpbb még is nagyon sikeres, és a fizetése is nem százezres tételű. Még is, én mellette álltam a legnehezebb időszakban, és adtam neki pénzt is, mert egyszerűen annyira szerettem őt , hogy nem érdekelt a jelenlegi helyzete. Mellett álltam, és ő is küzdött és sikerült neki.
És abban egyet értek, hogy egy sikeres, sokat kereső nő nem adja leljebb az igényeit. Én sem adnám. De ugyan akkor sajnos sokan elfelejtik, hogy mindenki emberből van, a férfiaknak is vannak érzéseik. Érdekes, én nagyon sok sikeres férfit ismerek, és jó párral lett volna esélyem össze jönni. Szóval, nem csak a diplomák száma fontos, hanem az hogy mennyire vagy belül is nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!