Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Nektek nincs elegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek nincs elegetek a társkeresésből?

Figyelt kérdés

Csak srácokhoz szól a kérdés és nem egymás fikázására irányul, szimplán tapasztalat érdekel.

Nekem most kezd betelni a pohár, hogy normális kapcsolatom legyen 25-30 közt vagyok. Degradálónak és stresszesnek érzem már az egészet de úgy, hogy naponta hallgatom nőktől, mennyire nincs normális pasi. pedig nagyon sok van, de a válogatás és pitiáner feltételek szabása megy. Amikor megkérdezem milyen pasi tetszik neki, annyira alap tulajdonságokat mondanak, hogy szerintem itt is röhögve megfelelne mindenki. de mégsincs így. Azt tapasztalom a nők többsége nem tesz a kapcsolatba csak akkor, ha már jártok. Amúgy várja hogy TE melózz, TE változz, TE csinálj mindent, ő meg csak lélegzik. Már úgy vagyok vele, hogy l*arom, nem érdekel lesz e normális kapcsolatom, és nem fogok már érte tenni semmit.

Mik a tapasztalataitok? nekem gyalázatosak.

(köszi pua növendékek, de nem érdekel a pua tábor meg csajozás tréning)

2017. jún. 20. 13:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

7-es válaszra írnám, hogy valóban így lehet. Nőként az izompólós bunkókat lehet többször látni, nagyon sokszor ideális testtel, de Hatalmas elvárásokkal és türelmetlen férfihisztivel, közben azt is meghatározzák, hogy max. mennyi kg lehet egy nő. Honnan tanulják ők ezeket? Hol vannak ilyen szakképzések bunkóknak? Szívesen megnézném.

A társkeresők sokkal nagyobb hatékonysággal működnének, ha fotó alapján erősebben lehetne szelektálni nőket és férfiakat egyaránt.

2017. jún. 20. 15:50
 32/45 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy nagyon sok nőnél első helyen szerepel az elvárásban, hogy a pasi legyen önálló. Na már most ez ismerkedés szempontjából szerintem lényegtelen, csak akkor játszik szerepet, ha eljutunk az összeköltözésig.

Ekkor egy lakásban mi lenne az a nagy feladat ami miatt az önállóság az első helyen szerepel? Akkora nagy probléma lenne, ha a pasi mondjuk nem tud vasalni vagy főzni? Vagy esetleg nem tudja elidítani a mosógépet? Úgy írjátok mintha ezek olyan ördöngős feladatok lennének, melyet 1 pasi képtelen lenne ellátni 1 kapcsolatban, ha sosem csinálta előtte. Vagy attól féltek, hogy rátok hárul minden? ez megint csak nonszensz.

Vagy arra lenne szükségetek, hogy a férfi albérletben éljen, hogy megmutassa bizony mennyire önálló, ezzel elszórva a fizetése jelentős részét? Tudjátok nem mindenkinek pottyan csak úgy az ölébe egy lakás.

2017. jún. 20. 15:58
 33/45 anonim ***** válasza:
28%
32.: az a gond, hogy az olyan férfiakban, akik nem önállóak, általában az igény sincsen meg erre, sem arra, hogy megtanuljanak mosogatni, vagy egy mosógépet beindítani. A másik, hogy nem az anyja vagyok, hogy alapvető dolgokat még tanítgassam neki 30+ évesen.
2017. jún. 20. 16:04
 34/45 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért kell,hogy önállóan lakj,mert nem akarnak senkit kerülgetni meg egy bizonyos kór felett már k..va gáz egymás fingját szagolgatni,kerülgetni a másikat.

Tapasztalatom az is,hogy a nők nem tudnak ellazulni szex közben ha más is van a lakásban,nem tudnak akár visitani,aamióta nincsen lakótársam azóta hangosak ezt vettem észre.

Nekem is a szememre vetették,hogy nem egyedül lakok,búktam is szexet igy.

29F

2017. jún. 20. 16:05
 35/45 A kérdező kommentje:

Attol hogy valaki otthon lakik, lehet onallo es felelossegteljes. Gyerekkorban megtanitjak neki hogy a kis kezevel hogyan kell takaritani.

Nekem ugy csinaltak, nem teher eltakaritani magamutan, a szemetet levinni meg fun. Versenyt csinalok es merem az idot. Nem kell tulreagalni a rossz tapasztalat miatt a minden ferfi nem onallo dolgot

2017. jún. 20. 16:56
 36/45 anonim ***** válasza:
35.: lehet, hogy te igen, de pl a 32-es hsz be is vallotta, hogy ezeket meg sem tudja csinálni.
2017. jún. 20. 16:59
 37/45 anonim ***** válasza:
32-es, részben igazad van, de: "nagyon sok nőnél első helyen szerepel az elvárásban, hogy a pasi legyen önálló" GONDOLKODÁSÚ. Engem nem zavar, ha anyagiak miatt otthon lakik egy ideig, viszont a helyzetet neki kell megoldani a szüleivel (főleg az anyjával), akik sok mindenbe belekotyognak, mert joguknak érzik, otthon vannak. Az otthon lakó 30-as férfi nagyon sokáig még gyerekként lesz otthon kezelve a szülei által, főleg ami a döntéseket illeti, ugyanígy a barátnője is.
2017. jún. 20. 17:03
 38/45 A kérdező kommentje:

Ez hulyeseg.... attol hogy otthon lakik nem lesz gyerek..

Es ha no lakik otthon? Jaaa olyan niiincs hiszen a pasihoz koltozik, akinek kell hogy legyen lakasa ertem en.

Nem letezik, hogy no otthon lakjon...

2017. jún. 20. 17:05
 39/45 anonim ***** válasza:
38.: nem akarnék soha pasihoz odaköltözni, mert szakításkor tető nélkül maradnék. Összeköltözéskor ragaszkodnék az 50-50% tulajdonhoz, csak abba megyek bele, ha a fele lakást én vásárolom meg.
2017. jún. 20. 17:10
 40/45 anonim ***** válasza:
38.: de, gyerek lesz, mivel anyukája takarít a szobájában is, mossa a sz ros alsóit. Kisgyerekként van kezelve
2017. jún. 20. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!