Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már elegetek van az életből mit tesztek?
Figyelt kérdés
Elegem van az életből.Ennek a kiváltó oka szerintem az hogy nincs barátnőm. (még soha nem volt komoly kapcsolatom) Nem vagyok egy csúnya gyerek,mégsem tudok barátnőt találni.A baráti társaságomban nincsenek nagyon csajok ez is egy ok lehet.. :/ Nem sajnáltatni akarom magamat csak tanácsokat kérnék hogy mit és hogyan csináljak,kérlek kíméljetek a hülye beszólásoktól :) 19/f2016. jún. 4. 20:25
1/8 anonim válasza:
Nem tudom. Első körben össze kellene magad szedned, utána minden jön magától.
2/8 anonim válasza:
lemegyek edzeni olyankor. és próbálok nem belegondolni a helyzetembe. 26/F
3/8 anonim válasza:
Mit teszek? Felakasztom magam! De a mellékelt ábra szerint még nem tartok ott!
Pl állj fel a gép mögül! Menj társaságba és ismerkedj!
4/8 anonim válasza:
Elmegyek futni vagy biciklizni, megnézek egy jó filmet vagy olvasok.
Vagy kifestem a körmeimet, elmegyek vásárolni,...De ezek nálad ugyebár nem lehetnek opciók.
Mind1 mit csinálsz, de tényleg! Csak ne azzal foglalkozzál, hogy neked jelen pillanatban milyen szär!
5/8 anonim válasza:
Először szedd össze magad. Szervezz több programot a haverjaiddal. Mozdulj ki, sportolj, próbáld elfoglalni magad.
7/8 anonim válasza:
kezdj el valami hobbival foglalkozni, vagy kezdj el edzeni, bármit csinálhatsz, ne arra gondolj, hogy miért nincs barátnőd hanem arra, hogy milyen jó, hogy nincs legalább független vagy. Ettől boldogabb leszel és máris azt látják majd a csajok, hogy boldog vagy és érdekesebbnek fognak találni. Mindig mosolyogj, mert ha mosolyogsz egy idő után boldogabb is leszel gondolj mindig a jó dolgokra, hogy milyen jókat ittatok a haverokkal. Ha mosolyogsz akkor lehet a lányok is vissza fognak mosolyogni, és máris ismerkedhetsz. Csak ehhez előbb magadat kell összeszedned, hogy pozitívan lásd a dolgokat. Én is voltam a helyzetedben, de sikerült magam túltenni rajta.
8/8 anonim válasza:
en amikor igy voltam mint te, elmentem tanciskolaba.
es nem talaltam baratnot, de megismertem egy csomo csajt.
megszoktam h a csajok kozelibe vagyok, es megnot az onbizalmam is.
na meg tancolni is megtanultam...
es kb 2 honap mulva volt is valakim. csak csodalkoztam magamon ezt h csinaltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!