Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok: nincs sokszor elegetek a pasikból?
Szerintem irtó kiábrándító ahogyan manapság a "pasik" ( mert férfiaknak nem mondhatóak ) megnyilvánulnak a szex kapcsán. Elég csak végigolvasni ezt a nyavalyás Gyakori fórumot is és a gyomrom felfordul : „ hogy vegyem rá a csajomat, hogy szopjon ? – micsoda, nem szopik ?! akkor téged nem szeret haver, hagyd ott, egy igazi nő imádja ha a szájába élvez a párja, ő akkor is ráfog cuppanni a farkadra, ha épp semmi kedve hozzá, de érted megteszi, na ilyen nőd legyen, különben nem is vagy igazi férfi, bla bla bla " – Ez a sok retardált spermaszökevény az oka annak, hogy sokszor az jár a fejemben nem érdekel, hogy jó csaj vagyok és van elég pasi, akivel együtt lehetnék, mert kezdem kib#szottul unni ezt a sok ostoba véglényt.
Ennél már tényleg sokkal jobb egyedül elintézni a dolgot vagy egyszerűen : bérelni egy pasit, úgyis kezd nagyon sok lenni, akik ezt ajánlják fel, ráadásul ők még jól is néznek ki, szóval minden szempontból előnyös, és azt csinálok vele, amit akarok, nem kell érdekeljen a hülye elvárásai és az idióta felfogása.
Ma rossz napod volt? Vagy világfájdalom gyötör? :)
Ez a kérdés gy általánosítás.
Akire meg neked szükséged van az egy intelligens (érzelmileg és szexuálisan is) partner. Nehéz ilyet találni, de senki nem mondta, hogy a párkeresés könnyű műfaj!
Ne add fel, sok sikert! :)
22/F
Nagyon rossz napod volt ma?:O
Egyébként akik ilyet írnak azok nagy része troll,a másik meg alpári suttyú,egyikkel se törődj,nem itt kezdődik a férfi,legalábbis szerintem.
azért ri*banc ne legyél. igen igazad van részben, mert vannak ilyen gyökerek, de te mit foglalkozol velük?
te érettebb vagy, okosabb, csinos gondolom ahogy írtad ugye, mi a f*s.zt érdekel hogy ilyen gyökereknek mi az elvárásuk. ezek f*s.szopók! kis pisisek.
te meg nem vagy az. kész vita lezárva.
Tudom, hogy ez nem úgy működik, de én mindig hálát szoktam adni az ilyen férfiaknak, mert talán annál több csajnak fog elmennie a kedve a pasiktól és talán megjön a kedvük hozzám. :D
Amúgy igen, nő vagyok én is és tudom mocskosul le leszek pontozva... :D
Amúgy remélem sikerül lenyugodnod és megtalálnod a megfelelő személyt, a sok hülyegyerek miatt meg ne menjen el a kedved. :) A bérelést meg teljesen hülyeségnek tartom.
huhh
de sok barommal találkoztál eddigi életed során
viszont vannak teljesen normális,érzelmes,szexuális kultúrával rendelkezők
igaz kihaló "fajta"
és
sok türelem kell,hogy megleld
ne bérelj azzal teljesen elásod az önbecsülésed
Egyetertek. Nem normalis, amit ezek csinalnak. Pl itt is. En szeretem az oralt, de ha a pasi igy allna hozza, kiabrandulnek belole. Marmint a pasibol.
Azon perlekednek, hogy a salata vagy a babapunci a szebb, leszoljak a not a puncijaert, erted? :D mintha az egyeni dontesen mulna, h ki milyen puncit akar maganak...
Akkor az altalad emlitett tema, meg persze az analhoz is igy allnak hozza... Ki akar ilyeneket?
En is gondolkodtam a berelt-pasin. Szerintem jo otlet. Tudom, hogY te duhbol irtad, viszont en komolyan elgondolkodtam rajta...
Mondjuk teny, h ez a nokre is igaz. Ok is mar agysejtvesztett ribik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!