Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nincs elegetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nincs elegetek a munkásokból?

Figyelt kérdés

Nálam most telt be a pohár, egyszerűen elegem van belőlük. Komolyan hánynom kell.

Az utánafütyülős, beszólogatós munkásokról van szó.

Nem öltözök kihívóan, nem hordok forrónacit és köldökig kivágott felsőt. Persze ha igen, akkor sem lenne mentség erre, de még talán megérteném, én vagyok az aki magára vonja a figyelmet, ne is csodálkozzak rajta, ha megnéznek.. Viszont nem erről van szó.

Már messziről láttam, hogy engem stírölnek, nem is foglalkoztam vele, aztán persze az összes utánam fordult, füttyögtek. És nem is a fiatal srácok, persze az is zavar, de amikor az apám korú csinálja ezt, akkor komolyan hánynom kell.

Ti hogy tudjátok ezt kezelni? Nem nagyon szoktam vele foglalkozni, de most valamiért nagyon böki a csőrömet.

Mégegyszer beszólnak nekem, akkor vissza fogok szólni nekik, hogy "mikor arra gondolsz, hogy húú de megbsznál, akkor remélem eszedbe jut a lányod".

Nem tudom miért idegesít ez most ennyire.

2015. aug. 11. 14:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell vele foglalkozni, ez ugyanis nem NEKED szól, hanem egymás előtt "menőznek" vele. Ha egy csapat férfi együtt van, akkor automatikusan beindul, hogy felhívják egymás figyelmét a jó nőkre, csak a kulturáltabbak nem látványosan teszik. Erre valamiért szükségük van... :)

De ez nem a nőről szól, hanem róluk!

2015. aug. 11. 14:29
 2/29 anonim ***** válasza:
62%

Nekem az ilyen elitistákból van elegem. Én is polgári családból származom, de soha nem beszélnék így a munkásokról. Ők a társadalom alapja.

Ami a fütyülést illeti: Abból is elegem van, hogy a feministák telesírják a sajtót emiatt. Rendben, bunkóság amit csináltak, de igazából nem sértették az elidegeníthetetlen jogaidat. Nem te vagy az egyetlen, akivel bunkók az emberek. Miért nem ignorálod? Mint mindenki más ezen a bolygón? Fölöslegesen pazarlod az időd és az energiád arra, hogy ezen rágódsz. Ezt most a legnagyobb jóindulattal tanácsolom neked.

Na, most hogy ez megvolt: A férfiak problémáiról mikor lesz szó?

2015. aug. 11. 14:32
 3/29 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy sok esetben egymást szórakoztatják ezzel, meg kinek nagyobb a fsza játékot játszanak egymás közt, ettől függetlenül ez mostanában borzasztóan zavar.
2015. aug. 11. 14:33
 4/29 A kérdező kommentje:

#2 Miért, hogy beszéltem róluk? Semmi problémám a munkásokkal, amíg nem rajtam mulatnak és engem használnak arra, hogy egymást is szórakoztassák. Ezekről egyáltalán nem tudok tisztelettel beszélni.

És mint írtam, nem szoktam vele foglalkozni általában, most valamiért nagyon zavar.

2015. aug. 11. 14:35
 5/29 anonim ***** válasza:
59%

Jó, akkor írj levelet a stop-ferfierőszak.hu-nak... :) Aztán a feminfo majd fröcsöghet, akarom mondani írhat rólad.

https://www.youtube.com/watch?v=0FEgQ37PTgY

2015. aug. 11. 14:40
 6/29 A kérdező kommentje:
- sóhaj -
2015. aug. 11. 14:43
 7/29 anonim ***** válasza:
83%
Engem is egy időben idegesítettek. :)Aztán egyik alkalommal amikor beszóltak valami ilyesmit, hogy szívesen a fark..ra húználak, akkor megálltam, és vissza kérdeztem, hogy mondtad ? Annyira meglepődött a pasi, hogy rám sem mert nézni. :) Ne foglalkozz velük. Evvel szórakoztatják magukat. Csinálni úgysem csinálnak semmit.:)
2015. aug. 11. 14:45
 8/29 anonim ***** válasza:
Most mi a probléma? Az előző tanácsom nem volt elég jó, így adtam egy másikat.
2015. aug. 11. 14:47
 9/29 A kérdező kommentje:

Lehet ezentúl ez lesz az én szórakozásom, és akkor talán lehiggadok és elégtétel lesz. :) Mármint, hogy visszaszólok nekik.

Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom. :) Mondtam, nem is szoktam, most valamiért borzasztóan zavar. Remélem elmúlik hamar, nem szeretem ilyen dolgokon pörgetni magam.

2015. aug. 11. 14:49
 10/29 anonim ***** válasza:
39%
Ezeknek a férfiaknak nincs sok kapcsolatuk a női nemmel. Vagy csak valami hasonló cigarettázó alkoholista nők. Hiába gondolsz arra hogy majd megmondod hogy akkor a lányukkal is ezt teszik? Ezeknek legtöbbjének nincs családja és lányuk sincs. Nekik te csak egy luk vagy. Gondolod hogy egy 50 éves férfi nem intézne el ha tehetné? Dehogynem. Csak azt tartja vissza hogy börtönbe kerülhet. Semmi más. Ezek munkások akik akármennyit dolgoznak akkor sem kopnak annyit hogy valamijük is legyen. Ez az állam hibája. A mai bérek is a nincstelenséget gerjesztik. Sok közülük nem tudja azt sem mi az hogy anya vagy apa. Állami gondozásban nőt fel. Ott egy rossz szóért is verést kapsz és az ennivalóért is meg kell küzdened. Ha tetszik ha nem ő a munkás aki nélkül még egy gatyád sem lenne vagy az autódat sem tudnád használni. Mert az alap anyagot ő állítja elő és nem te. Tudod miért beszélek így? Mert én is munkás vagyok. Bár nem értek egyet ha ez a viselkedés téged bánt. De az ilyenek mint te nézik le az ilyen embereket vagy köpnek rájuk. Ezeknek a munkásoknak csak ez jutott. Mert te nem állnál az ilyenekkel szóba akkor sem ha máshol látnál ilyen embert és megtudnád hogy csak egy vagon pakoló mint ahogy én is.
2015. aug. 11. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!