Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nincs elegetek a munkásokból?
Nálam most telt be a pohár, egyszerűen elegem van belőlük. Komolyan hánynom kell.
Az utánafütyülős, beszólogatós munkásokról van szó.
Nem öltözök kihívóan, nem hordok forrónacit és köldökig kivágott felsőt. Persze ha igen, akkor sem lenne mentség erre, de még talán megérteném, én vagyok az aki magára vonja a figyelmet, ne is csodálkozzak rajta, ha megnéznek.. Viszont nem erről van szó.
Már messziről láttam, hogy engem stírölnek, nem is foglalkoztam vele, aztán persze az összes utánam fordult, füttyögtek. És nem is a fiatal srácok, persze az is zavar, de amikor az apám korú csinálja ezt, akkor komolyan hánynom kell.
Ti hogy tudjátok ezt kezelni? Nem nagyon szoktam vele foglalkozni, de most valamiért nagyon böki a csőrömet.
Mégegyszer beszólnak nekem, akkor vissza fogok szólni nekik, hogy "mikor arra gondolsz, hogy húú de megbsznál, akkor remélem eszedbe jut a lányod".
Nem tudom miért idegesít ez most ennyire.
Attól, hogy valakinek ez jutott, én még nem leszek előrébb. Én csak azt látom, hogy bunkó paraszt és akként is kezelem.
Mondtam, nincs problémám a fizikai munkát végző emberekkel. A szomszéd cégnél van egy bácsi, mindenes, fest, javít, kertészkedik, pakol, mindent. Nagyon kedves bácsi, soha egy percig nem néztem le a munkája miatt. A vagon pakolót sem nézem le, ha mellette szorult belé némi kultúra.
Aki a másik után fordul és olyan mond, hogy a farkamra húználak, stb, azokat nem tudom emberszámba venni. És őszintén nem érdekel, hogy honnan jutott hova.
Alpári prosztó réteg. Jogosan húzod fel magad rajta. Az itteni emberek megalkuvó birkák javarészt, ezért nem zavarja őket a beszologatas. Valamint sorsközösséget is vállalnak a szegény proli munkasreteggel. Innen fúj a szél.
Szólj vissza valami frappáns szofordulattal. Lefagy majd az agyuk tőle:D
Egyébként én legutóbb az állomáson tapasztaltam ilyet. Előttem sétált egy lány és a kocsikat takarító egyének fütyültek és beszóltak neki. Rettentően visszatetszőnek találtam ezt a jelenetet. Viszont jó tudni, hogy normális nője az ilyen aljanépnek soha nem lesz :D Ezért is élik ki így magukat.
# 15 Igen, képzeld el, sorsközösséget vállalok velük. Ők a társadalom alapja. Mindent ők termelnek meg, és mindent munkát ami nekünk büdös ők végzik el. És ők azért szegények, hogy mi gazdagabbak lehessünk.
Elitisták vagytok, ezeknek az embereknek enniük nincs mit, a kérdést feltevő királylánynak meg az a problémája, hogy fütyülni merészelnek. Ennyi sem jár nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!