Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nincs elegetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nincs elegetek a munkásokból?

Figyelt kérdés

Nálam most telt be a pohár, egyszerűen elegem van belőlük. Komolyan hánynom kell.

Az utánafütyülős, beszólogatós munkásokról van szó.

Nem öltözök kihívóan, nem hordok forrónacit és köldökig kivágott felsőt. Persze ha igen, akkor sem lenne mentség erre, de még talán megérteném, én vagyok az aki magára vonja a figyelmet, ne is csodálkozzak rajta, ha megnéznek.. Viszont nem erről van szó.

Már messziről láttam, hogy engem stírölnek, nem is foglalkoztam vele, aztán persze az összes utánam fordult, füttyögtek. És nem is a fiatal srácok, persze az is zavar, de amikor az apám korú csinálja ezt, akkor komolyan hánynom kell.

Ti hogy tudjátok ezt kezelni? Nem nagyon szoktam vele foglalkozni, de most valamiért nagyon böki a csőrömet.

Mégegyszer beszólnak nekem, akkor vissza fogok szólni nekik, hogy "mikor arra gondolsz, hogy húú de megbsznál, akkor remélem eszedbe jut a lányod".

Nem tudom miért idegesít ez most ennyire.

2015. aug. 11. 14:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Attól, hogy valakinek ez jutott, én még nem leszek előrébb. Én csak azt látom, hogy bunkó paraszt és akként is kezelem.

Mondtam, nincs problémám a fizikai munkát végző emberekkel. A szomszéd cégnél van egy bácsi, mindenes, fest, javít, kertészkedik, pakol, mindent. Nagyon kedves bácsi, soha egy percig nem néztem le a munkája miatt. A vagon pakolót sem nézem le, ha mellette szorult belé némi kultúra.

Aki a másik után fordul és olyan mond, hogy a farkamra húználak, stb, azokat nem tudom emberszámba venni. És őszintén nem érdekel, hogy honnan jutott hova.

2015. aug. 11. 15:01
 12/29 Blade Bone ***** válasza:
Igazad is van :) a jóindulat nem egyetem függő. Egyébként, én pl egy nekem tetsző lány után akkor is megfordulok, ha csak egy sima nadrágban van meg polóban. :)
2015. aug. 11. 15:25
 13/29 anonim ***** válasza:
Rendben 11-es. Az összes férfi ilyen csak nem mondja ki de ezt gondolja. Amelyik férfinek nincs annak mind ez jár az eszében. Ők kimerik mondani. Igen lehet hogy a te szemedben bunkó paraszt. De neki az a szexualitás. Ennyi. Nőhöz kevésszer jut vagy fizethet egy nőért. Miért ha én egy átlagos 27 éves férfi vagyok akinek nincs semmije, se családja, se kocsija, se lakása akkor elképzelnél ilyennel egy kapcsolatot? Isten bizony nem fogom azt mondani hogy a farkamra húzlak! Gondolni azt talán. Akkor bejönne neked? Nem jönne be neked akkor sem. Az a munkás ezt tudja. Ezért mer bármit is mondani. Őt ez nem érdekli. Mert tudja ha nem mondaná és ha akarna is tenni azért hogy legyen, akkor sem lehetne. Te ezt pontosan tudod. Tudod azt én hány lenézést kapok mert munkás vagyok? Amikor meg áll a fickó a kocsijával puccos öltönyben és kiszáll és hiába mondom hogy ott nem lesz jó az az autó mert itt építkezés folyik és ez sok mindennel jár. Az ilyen emberek le koszos munkásoznak. Meg minek beszélek mert nekem azt nem kell hanem dolgozzak. Amikor visszajön akkor látja hogy ujjnyi vastagon borítja a kocsit a sít por. Ordít és hogy mi mocskos munkások vagyunk. De hát amikor mutatjuk a táblát hogy építkezés és hogy a markoló amikor a teherautóra önti a sített akkor bizony óriási por van. És ordít hogy mit merünk ő vele szájalni. Mert mi csak munkások vagyunk. Mert ő az öltönyben valaki. Ilyen is van. A munkás ezekbe is belefásult. Neki csak annyi volt a szépség az egész napból hogy a te formás fenekedet vagy melledet megnézte. Beszólt neked, Bunkó volt. De már hogy ezért ő bunkó már el sem jut a tudatáig. Hiszen ő csak egy munkás..........
2015. aug. 11. 15:40
 14/29 anonim ***** válasza:
irigylem a marha nagy problémáidat..
2015. aug. 11. 15:42
 15/29 anonim ***** válasza:
10%

Alpári prosztó réteg. Jogosan húzod fel magad rajta. Az itteni emberek megalkuvó birkák javarészt, ezért nem zavarja őket a beszologatas. Valamint sorsközösséget is vállalnak a szegény proli munkasreteggel. Innen fúj a szél.

Szólj vissza valami frappáns szofordulattal. Lefagy majd az agyuk tőle:D

Egyébként én legutóbb az állomáson tapasztaltam ilyet. Előttem sétált egy lány és a kocsikat takarító egyének fütyültek és beszóltak neki. Rettentően visszatetszőnek találtam ezt a jelenetet. Viszont jó tudni, hogy normális nője az ilyen aljanépnek soha nem lesz :D Ezért is élik ki így magukat.

2015. aug. 11. 16:21
 16/29 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem az én fantáziámat is megmozgatta már jópár hölgy az utcán. Ilyen idióta megnyilvánulások helyett megszólítottam, beszélgettünk egy kicsit és elérhetőségét cseréltünk:D Egy férfi így csinálja.
2015. aug. 11. 16:24
 17/29 anonim ***** válasza:

# 15 Igen, képzeld el, sorsközösséget vállalok velük. Ők a társadalom alapja. Mindent ők termelnek meg, és mindent munkát ami nekünk büdös ők végzik el. És ők azért szegények, hogy mi gazdagabbak lehessünk.

Elitisták vagytok, ezeknek az embereknek enniük nincs mit, a kérdést feltevő királylánynak meg az a problémája, hogy fütyülni merészelnek. Ennyi sem jár nekik?

2015. aug. 11. 16:25
 18/29 anonim ***** válasza:
15-ös Én is munkás vagyok. Nem szólogatok be. Akkor velem összejönnél? Neked akkor is prosztó paraszt valaki ha semmije sincs? 15-ös nem szeretnél egy hétig munkás lenni? Utána hamar más lenne a felfogásod.
2015. aug. 11. 16:26
 19/29 anonim ***** válasza:
16-os. Aha. Szóval úgy odamész és egy nő szóba áll csak úgy veled. Úgy hogy nem ismer és csak egy szakadt ruha van rajtad/nekem még kabátom sincs/ és csak szépen beszélsz vele. Te hülyének nézel?
2015. aug. 11. 16:30
 20/29 anonim ***** válasza:
A 15 -ös is tipikusan egy olyan "ember" (??) aki lenézi a munkást, meg prolizik, de amikor otthon tönkremegy valaki vagy 2 csavart meg kell húzni akkor az ostoba kétbalkezes formájával semmit nem tud kezdeni a helyzettel, csak felhívni egy céget, aki küldd egy munkást, aki megoldja a problémáját. Ez a szánalom, nem az, ha valaki kétkezi munkás, és azzal keresi a kenyerét. Ha nem lenne munkás akkor szék se lenne alattad amin ülve ütöd a billentyűzetet miközben belefingasz, te ostoba barom. Téged is inkább nyelt volna le anyád, szebb lenne nélüled a világ.
2015. aug. 11. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!