Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs még elegetek a "hol lehet találni rendes pasit/csajt" vagy "hova tűntek a rendes pasik/csajok" vagy "hol ismerkedhetnék meg jó csajjal" vagy " hol találhatom meg az igazit" kérdésekből?
Nekem is elegem van ebből! Nem elég hogy 20x van kiírva ugyanaz a kérdés egy nap, de még ha az ember ír is oda, biztos hogy akad egy-két bunkón megnyilvánuló ember, akik miatt megy a vita... unalmas már, tényleg... Szeretem ezt az oldalt, de ez jelentősen rontja a fényét... :/
Igazán találhatnának már ki erre is valamit, szűrhetnék a kérdéseket, vagy valami.. -.-
ettől pörög az oldal, ettől lehet megismerni pár ember álláspontját...engem nem különösebben zavar...
de ennyi erővel bármely kérdés típusra lehetne ezt mondani...nem tudom ennyi troll van e, de pl amit tegnap láttam "terhes vagyok?" kérdés...nem is tudom hogy mondjam...nem lehet valaki ennyire buta...análisan csinálta beleélvezett a pasi és lehet e terhes...ezek hova járnak az iskola helyett????????? esküszöm délelőttönként amikor iskola van nem engedném az oldalt (és még sok más oldalt sem!) elérni, mert csak egyre butábbak az emberek :S
Dehogy nem.
Meg azt sem értem, ha olyan kérdést írnak ki, amit google-ben hamarabb megtalálna az illető.
Kellene egy GYK B verzió, ahol ezek a kérdések nem jelennének meg.
ma 09:38
Igen észrevettem :) De csak a fiúk ennyire szexmániásak.
(állitólag a lányok nem szeretik a szexet) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!