Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nincs elegetek a munkásokból?
Nálam most telt be a pohár, egyszerűen elegem van belőlük. Komolyan hánynom kell.
Az utánafütyülős, beszólogatós munkásokról van szó.
Nem öltözök kihívóan, nem hordok forrónacit és köldökig kivágott felsőt. Persze ha igen, akkor sem lenne mentség erre, de még talán megérteném, én vagyok az aki magára vonja a figyelmet, ne is csodálkozzak rajta, ha megnéznek.. Viszont nem erről van szó.
Már messziről láttam, hogy engem stírölnek, nem is foglalkoztam vele, aztán persze az összes utánam fordult, füttyögtek. És nem is a fiatal srácok, persze az is zavar, de amikor az apám korú csinálja ezt, akkor komolyan hánynom kell.
Ti hogy tudjátok ezt kezelni? Nem nagyon szoktam vele foglalkozni, de most valamiért nagyon böki a csőrömet.
Mégegyszer beszólnak nekem, akkor vissza fogok szólni nekik, hogy "mikor arra gondolsz, hogy húú de megbsznál, akkor remélem eszedbe jut a lányod".
Nem tudom miért idegesít ez most ennyire.
Miért olyan érdekes, hogy tudok az utcan csajozni? Jól nézek ki..
Hát azokkal a szakemberekkel(!) akikkel én kontaktban vagyok, abszolút semmit problémám. Sőt.. Pont az előbb beszéltem az asztalos sráccal aki felszoktam hívni és kb haveri viszonyban vagyunk. Nem velük van gondom... Tisztelem a jó szakembert. De érdekes módon róluk nem tudok olyat, hogy füttyögnének meg beszólogatnának :)
# 21 Jó. És nem gondolod azt, hogy a bunkóság nem társadalmi osztálytól függ? Az előbbi hozzászólásodban például te voltál a bunkó, és gondolom arisztokrata, de minimum a középosztály tagja vagy.
Ha nem gondolod azt, mert az asztalos haverod tök rendes akkor meg minek kellett az előbbi kirohanás? Ennyi tiszteletet nem érdemel meg az asztalos haverod, hogy nem gyalázod azokat akiknek olyan a munkájuk, mint neki?
Kérdező, megértelek, engem is zavar a dolog. de engem más okból, szerintem inkább ijesztő dolog. amikor ilyen megnyilvánulásokat hallok bunkó stílusban, mindig arra gondolok, hogy ha egy kihalt helyen találkoznék egy ilyen emberrel este, vajon elég lenne-e neki a beszólogatás, vagy csinálna is valamit.. :/
egyébként nem nézem le azokat, akik kétkezi munkát folytatnak, nem mindegyikük ilyen, de azért jóval nagyobb részük, mint az értelmiségieknek.
Nekem is folyton futtyognek, beszologatnak, pasik dudalnak az autobol es en sem olyozom kihivoan de nekem ezzel az egvilagon semmi bajom nincs:-)
Engem sokkal jobban bosszant az amikor egy pasi kidudal az autobol amikor eppen total mashol jarok fejben, mert kizokkent a nyugalmambol:-)
Azert sztem ne tiltsuk meg az embereknek h kire es hogyan reagaljanak, en is megnezek egy jo pasit, nem futtyogok es nem szolok be, de megnezem....mindenki mashogy es mashol szocializalodott amig nem er hozzam, csak verbalisan fejezi ki magat nos addig nem zavar.
Biztos nekik még senki sem szólt, hogy ez már nem divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!