Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba?
Senki nem "érdemel" senkit. Aki így gondolkodik, az tárgyiasítja a másik nem tagjait. Egy kapcsolat két ember közös döntésén múlik; nincs olyan, hogy te megfelelsz x tulajdonságnak, szóval "jut" egy férfi/nő.
Mindenesetre ha egy éve nem találsz neked megfelelőt, pláne nőként, akkor nem árt elgondolkozni, hogy tényleg annyira "okos, intelligens, szép, csinos" vagy-e, mint aminek hiszed magadat. Nem bántásból, tényleg.
Azt sem mondom, hogy jöjj össze olyannal, aki neked nem felel meg... Viszont ne is sírj itt.
"Okos vagyok, intelligens, szép, csinos" - ezek a külső és az agy. A szívedről, az érzelmekről nem írtál semmit. Pedig pont az a lényeg.
A férfiaknak hirtelen megtetszik a csinos külsőd, illetve hogy intelligens vagy, aztan pár alkalom után lelépnek, mert ezalatt a néhány randi alatt kiderül, hogy a szíved nincs a helyén.
Én a leírásod alapán erre tippelek.
30N
Szia.ugyanígy vagyok én is fiúként a nőkkel. Rossznak rossz érzés néha, de szerintem ne görcsölj rá ennyire a dolgokra. A szingliségnek is vannak előnyei. Nem csak hátrányai. Próbáld meg azokat kiélvezni és közben ismerkedni. De ne keress párt magadnak mert csak túl dramatizálódik az egész. Csak lazán. Majd jönni fog egy Lovag :D
Sok sikert!
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!