Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna olyan nő/lány aki megmondaná, vagy segítene rájönni abban, hogy hol van bennem a hiba?

Figyelt kérdés

Bocsánat, hogy ezzel kezdem, de úgy gondolom, hogy igen jelentős rész. 6,5 éves kapcsolatomnak lett vége 2 hónapja és sajnos az érzelmek nem igazán változtak azóta, csak a napokban élt újabb csalódás, miszerint ő már az új párjával összeköltözött, kevesebb mint 2 hónap után, mert hogy ők annyira összeillenek és nem volt veszteni valója. Persze a még ennél is apróbb részletek tudtomra adása nem tudom miért volt szükséges.. Na mindegy.

Próbáltam túllépni a történteken, ismerkedni, de nem igazán érzem sikeresnek az egészet, nem találok senki olyat aki arra vágyna mint én. Rendben, hogy fiatal vagyok még viszonylag (23 éves), de szeretnék már én is együtt élni valakivel, akit reggel és este magamhoz ölelhetek, együtt küzdünk meg a problémákkal, egy igazi, akár életünk végéig tartó kapcsolatot szeretnék, nekem az ilyen alkalmi dolgok egyáltalán nem jönnek be.

Úgy gondolom, hogy ehhez a részemről az érzelmi feltételek adottak, de valahogy mégse jön össze és egyedül nagyon rossz.

Nem szeretnék senkit untatni, privátban mindenkinek leírom akit valamelyest érdekel, mind belső tulajdonságokat is és ha szükséges fényképet is küldök magamról (bár ez jelen esetben nem hiszem hogy sokat jelentene).

Köszönöm!

2017. ápr. 9. 12:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
2 honapja szakitottatok és itt akarsz társkeresösözni?
2017. ápr. 9. 12:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy pont ilyen férfivel randiztam én is. Pár hónapja szakítottak, a nő már együtt élt az új párjával, és hát ő is megpróbált újra ismerkedni. Bennem is megvolt a szándék, hogy komoly kapcsolatot kezdjek valakivel, azért is mentem el a randira, mert olyannak gondoltam a fiút, mint én, hogy komolyabbat szeretne. Aztán elkezdtünk beszélgetni, és elmondom, hogy mi jött le nekem, ami talán még neked sem és neki sem világos, de talán ez a baj. Végig azt éreztem, hogy vagy nem tudott még túllépni azon a nőn és azonnal visszamenne hozzá csak szólnia kellene, vagy pedig arra az életre vágyik ami a nőnek van csak azért, hogy bizonyíthasson a világnak és felé. Na én ebből nem kértem. Pedig nem mondta ki, mégis ezt éreztem.

Nálad is pont ezt éreztem, hogy még nem vagy rajta túl. Szerintem addig vagy ne kezd új kapcsolatot, vagy pedig ne egy komoly kapcsolatot kereső nőt akarj, mert szerintem az említett sikertelen randiknak is ez lehetett az oka!

2017. ápr. 9. 12:36
 3/17 anonim ***** válasza:

Küd, kíváncsi vagyok.

L

2017. ápr. 9. 12:42
 4/17 A kérdező kommentje:

#1 nem társkeresőzni szeretnék, szerintem nem ez volt a kérdésem. Csak úgy érzem, hogy segítségre van szükségem.

#2 Köszönöm a választ. Megfordult a fejemben, de ezt annyiban cáfolnám, hogy érzelmileg nem köz hozzá semmi, maximum csak annyi, hogy vele terveztem elég hosszan azokat amikre még mindig vágyom. Randiba még nem mentem bele, vagyis csak egy lánnyal de ő nagyon komolytalan, mivel fiatalabb nálam és nem tudnám vele elképzelni. Másokkal pedig még odáig sem jutottam el hogy randi legyen, mert nem fogott meg semmi. Egyedül magamnak szeretnék bizonyítani, hogy nem vagyok olyan mint amilyennek az exem mondott.

Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nem külsőt illetően vannak magasnak mondott elvárásaim, hanem inkább lelki, érzelmi szinten szeretném azt megtalálni aki kiegészít.

Lehet, hogy korai 2 hónap után, de akkor is hiányzik egy társ, ezzel nem tudok mit kezdeni. Megvan mellette a magánéletem, dolgozom, hobbi is megvan, járok társasággal motoros túrákra is.

2017. ápr. 9. 12:44
 5/17 anonim ***** válasza:
Írhatsz nyugodtan.
2017. ápr. 9. 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:

Nincs veled az égvilágon semmi baj!

Sőt tök jó, hogy 23 évesen komoly párt szeretnél magad mellé célokkal, nem az van, hogy "legyen valaki, azt majd meglátjuk mi sül ki belőle"

Sőt pont a volt párodon érzem ezt a mentalitást, "nincs mit vesztenie", max nem jön ki úgy ahogy akarta és lép tovább.

6,5 év után a legfontosabb, hogy ADJ IDŐT MAGADNAK! Még gyászolod, hisz az életed kb. 1/4-ét vele töltötted és ez így jó.

Kell neked egy ilyen "búfelejtős" kapcsolat, amibe beleugrasz, csak hogy "ne maradj le" a volt barátnődhöz képest? Mert az exed könnyen lehet, hogy a jelenlegi partnerét búfelejtésnek használja.

Ne aggódj egy percig se, eljön az a lány, aki ezt fogja díjazni, hogy te stabilitásra vágysz. Én pl. imádnálak ezért, mert pont így gondolkodok, de van párom, meg 5 évvel idősebb is vagyok. De ugyanilyen vagyok és voltam fiatalabb koromban is mint te. Úgyhogy tapasztalatból tudom, hogy idő kell neked is, míg egyenesbe jössz. Nem hajt a tatár :)

Sok sikert!

2017. ápr. 9. 13:08
 7/17 A kérdező kommentje:

Kedves Reginleiff!

Köszönöm a kedves és biztató szavakat!

Valóban nem hajt a tatár és még véletlen sem felejtésként akarok párt, de olyan üres ez a részem, hiány van és ezt sajnos nem tudom pótolni semmivel.

Fáj, hogy félreismertem ennyire a volt páromat is.. nem gondoltam volna hogy ilyet meglép. Elsők voltunk egymásnak, túl szép is lett volna az egész, ha így tudtuk volna folytatni (nem lett volna ellenemre, mert sose éreztem azt, hogy kihagytam valamit az életemből).

Aki kíváncsi a szakítás okára az leginkább a sok veszekedésre tekinthető vissza a múltba, indulatosak voltunk mindketten, de szeretni tudtuk egymást. Középsuli idején naponta együtt voltunk órák hosszát, majd jött az egyetem és 200 km-re kerültünk egymástól. Ez hatalmas érvégés volt. Szinte lehetetlen volt normális programot csinálni, persze így utólag megvan, hogy hogyan kellett volna, de hát mindig utána okos az ember...

2017. ápr. 9. 13:22
 8/17 A kérdező kommentje:
* érvágás
2017. ápr. 9. 13:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem feltétlenül ismerted félre a párod, szerintem ő most annak a hiánynak a kiküszöbölésére, amit te is emlegetsz, megoldásként egyszerűen belemenekült egy új kapcsolatba. És gyors össze is bútorozott vele, nekem ez eléggé meredek és túlságosan is átgondolatlan.

Egyszóval ugyanazzal küzd, mint te, csak ő így orvosolta, aminek őszintén szólva szerintem az lesz a vége, hogy néhány hónap múlva ki is költözhet az új sráctól. Szóval szerintem te választottad a jobb megoldást, mégha nem is úgy tűnik elsőre.

:)

2017. ápr. 10. 09:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj!

Volt egy pasim aki pár hónappal egy hét éves kapcsolat után volt. Passzoltunk,komoly volt, minden jó volt és mégse ment, két hónap után dobott. Nem állt még rá készen. Ha pl egy évvel később jövünk össze, lazán ásó kapa nagyharang. Ne siettesd, nem éri meg bukni egy ilyet az időzítés miatt

2017. ápr. 11. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!