Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna olyan nő/lány aki megmondaná, vagy segítene rájönni abban, hogy hol van bennem a hiba?

Figyelt kérdés

Bocsánat, hogy ezzel kezdem, de úgy gondolom, hogy igen jelentős rész. 6,5 éves kapcsolatomnak lett vége 2 hónapja és sajnos az érzelmek nem igazán változtak azóta, csak a napokban élt újabb csalódás, miszerint ő már az új párjával összeköltözött, kevesebb mint 2 hónap után, mert hogy ők annyira összeillenek és nem volt veszteni valója. Persze a még ennél is apróbb részletek tudtomra adása nem tudom miért volt szükséges.. Na mindegy.

Próbáltam túllépni a történteken, ismerkedni, de nem igazán érzem sikeresnek az egészet, nem találok senki olyat aki arra vágyna mint én. Rendben, hogy fiatal vagyok még viszonylag (23 éves), de szeretnék már én is együtt élni valakivel, akit reggel és este magamhoz ölelhetek, együtt küzdünk meg a problémákkal, egy igazi, akár életünk végéig tartó kapcsolatot szeretnék, nekem az ilyen alkalmi dolgok egyáltalán nem jönnek be.

Úgy gondolom, hogy ehhez a részemről az érzelmi feltételek adottak, de valahogy mégse jön össze és egyedül nagyon rossz.

Nem szeretnék senkit untatni, privátban mindenkinek leírom akit valamelyest érdekel, mind belső tulajdonságokat is és ha szükséges fényképet is küldök magamról (bár ez jelen esetben nem hiszem hogy sokat jelentene).

Köszönöm!

2017. ápr. 9. 12:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megpróbálok.

Mit lehet ilyenkor tenni ilyenkor az űr betöltésére. A sport, a motorozás, a hobbi egyszerűen nem pótolja, esténként lefekvéskor magányos vagyok, egyedül az a megoldás vált be hogy berakok egy filmet elalszom mellette és így könnyebb.

Szerencsétlen egy eset lehetek...

2017. ápr. 11. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Többet lógni a barátokkal segíthet, gondolom hiányzik az, hogy egy élő ember legyen veled egy légtérben.
2017. ápr. 11. 21:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Inkabb az hiányzik hogy valakinek fontos legyek, akit megölelhetek, a hajába túrhatok és megcsókolhatom. Akivel megoszthatom a lelki világom.
2017. ápr. 11. 23:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel nagyon sokan vannak így.

Én is vagy filmezek, vagy későn(pl most) érek haza, mert barátokkal vagyok. Ilyenkor nincs erőm gondolkozni, addig is velük vagyok.

Az a baj, hogy nehezen bízok meg a pasikban, ilyesmi. Érzem, hogy vannak bennem sebek az előző kapcsolatból és ezt átvinném az újba.

Nem menne szerintem neked sem, lenne egy belső gát. Nem tehetsz róla, ez normális. Engem egy pasiban lévő belső gát juttatott ide. Most nekem is rossz, mert bántott. Neki meg duplán rossz, nincs túl a hét éven és rajtam sem.

#10 voltam

Ha ezzel kapcsolatban van kérdésed,nyugodtan kérdezz :)

2017. ápr. 12. 01:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Tök szerelmes vagy az exedbe, ezt látja rajtad mindenki - nem szerencsés ómen az ismerkedéshez.
2017. ápr. 12. 09:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Az picit túlzás, hogy szerelmes vagyok. Inkább kötődöm valamelyest hozzá és szeretem mint ember, barát, testvér(nem testvérem csak ami köztünk volt az ezeket a szerepeket mind betöltötte). De tegnap is felhív, hogy mi van velem, meg boldog születésnapot kíván előre, mikor tudja jól, hogy holnap lesz... 2 órát beszéltünk... de én vagyok a hülye ismét, hogy felvettem. Persze a végén megjegyezte, hogy hagyjam békén. (előzmény: egy hete küldtem neki a közös kutyánkról képeket, hogy hogyan nő fel, mert kíváncsi volt rá és ezért mondta, hogy hagyjam békén)
2017. ápr. 12. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon úgy hangzik, hogy társfüggő vagy. Egyelőre ne keress új kapcsolatot, először is tedd túl magadat ezen a lányon, aztán próbálj meg egyedül is boldog lenni. Ha ez megvan, kereshetsz új társat, jobban is fog menni szerintem.
2017. ápr. 20. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!