Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna olyan nő/lány aki megmondaná, vagy segítene rájönni abban, hogy hol van bennem a hiba?
Bocsánat, hogy ezzel kezdem, de úgy gondolom, hogy igen jelentős rész. 6,5 éves kapcsolatomnak lett vége 2 hónapja és sajnos az érzelmek nem igazán változtak azóta, csak a napokban élt újabb csalódás, miszerint ő már az új párjával összeköltözött, kevesebb mint 2 hónap után, mert hogy ők annyira összeillenek és nem volt veszteni valója. Persze a még ennél is apróbb részletek tudtomra adása nem tudom miért volt szükséges.. Na mindegy.
Próbáltam túllépni a történteken, ismerkedni, de nem igazán érzem sikeresnek az egészet, nem találok senki olyat aki arra vágyna mint én. Rendben, hogy fiatal vagyok még viszonylag (23 éves), de szeretnék már én is együtt élni valakivel, akit reggel és este magamhoz ölelhetek, együtt küzdünk meg a problémákkal, egy igazi, akár életünk végéig tartó kapcsolatot szeretnék, nekem az ilyen alkalmi dolgok egyáltalán nem jönnek be.
Úgy gondolom, hogy ehhez a részemről az érzelmi feltételek adottak, de valahogy mégse jön össze és egyedül nagyon rossz.
Nem szeretnék senkit untatni, privátban mindenkinek leírom akit valamelyest érdekel, mind belső tulajdonságokat is és ha szükséges fényképet is küldök magamról (bár ez jelen esetben nem hiszem hogy sokat jelentene).
Köszönöm!
Köszönöm! Megpróbálok.
Mit lehet ilyenkor tenni ilyenkor az űr betöltésére. A sport, a motorozás, a hobbi egyszerűen nem pótolja, esténként lefekvéskor magányos vagyok, egyedül az a megoldás vált be hogy berakok egy filmet elalszom mellette és így könnyebb.
Szerencsétlen egy eset lehetek...
Sajnos ezzel nagyon sokan vannak így.
Én is vagy filmezek, vagy későn(pl most) érek haza, mert barátokkal vagyok. Ilyenkor nincs erőm gondolkozni, addig is velük vagyok.
Az a baj, hogy nehezen bízok meg a pasikban, ilyesmi. Érzem, hogy vannak bennem sebek az előző kapcsolatból és ezt átvinném az újba.
Nem menne szerintem neked sem, lenne egy belső gát. Nem tehetsz róla, ez normális. Engem egy pasiban lévő belső gát juttatott ide. Most nekem is rossz, mert bántott. Neki meg duplán rossz, nincs túl a hét éven és rajtam sem.
#10 voltam
Ha ezzel kapcsolatban van kérdésed,nyugodtan kérdezz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!