Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jó a megjelenésem akkor mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jó a megjelenésem akkor mi bennem a hiba?

Figyelt kérdés

Helyes férfi vagyok, jól öltözködök, igényes, illatos, a hajam is jó. De akkor mégis miért nem jön össze egy nő már lassan 1 éve... Nagyon sokszor van, hogy foglalt a lány és nálam csúnyább pasija van, hát én fordított esetben élnék a lehetőséggel. Nem értem őket.

24 F

2017. márc. 6. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A külső messze nem minden. Régen rossz, ha ezt tekinted egyetlen értéknek egy emberben. Nekem is volt kevésbé dekoratív párom, de boldog voltam mellette, eszembe sem jutott lecserélni, csak mert érdeklődött irántam egy helyesebb pasi.

Szóval, ha tippelnem kéne, a személyiségeddel van baj, azzal, ahogy előadod magad. Tarts némi önismeretet, és a belső értékeidre koncentrálj, a hibáidon javíts (pl ezen a felszínes értékrenden).

2017. márc. 6. 09:38
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

a leírásodból nem csodálom, hogy nem kellesz a kutyának se...

"nálam csúnyább pasija van, hát én fordított esetben élnék a lehetőséggel"

lehetsz bármilyen csilli-villi majom, attól még a felszínes csajoknak fogsz csak kelleni, a normális lányokat nem ez érdekli, persze ez is fontos részben, hogy legyél igényes, de nem ilyen felfogásra van szükségük...

gondolkodj el azon mire van szükséged, milyen vagy és változtass olyan irányba ami megfelel az igényeknek...

ha jó a külsőd dugni mindig tudsz felszínes csajokkal, de ha a belsőd és a kisugárzásod ilyen gusztustalan, akkor ne csodálkozz, hogy talán még azoknak sem kellesz!

24F

2017. márc. 6. 09:43
 3/11 A kérdező kommentje:

szexelni szeretnék

de olyan igazán jó nőkkel, csúnya már volt elég

2017. márc. 6. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom az, hogy gyoker vagy.
2017. márc. 6. 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

#3:

akkor valószínűleg a kisugárzásoddal van baj, ha ez sem jön össze...

mit értél el? magabiztos vagy?

24F

2017. márc. 6. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexpartnert a legknnyebb összehozni,ha szeretnél.Es meg csúnyának sem kell odaadnod magad.😊 Amugy meg ha ugy latod semmi hiba benned akkor nem lehet hogy most van egy ilyen eleg hosszú szünet az életedben? Amit vagy tulveszelsz vagy szenvedsz.Rajtad all.
2017. márc. 6. 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
szexelni szeretnél te kis majom? egyelőre maradj meg a zsebhokinál, a szex nem gyerekeknek való
2017. márc. 6. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

Mi a hiba? Az hogy egy ostoba majom vagy.

N25

2017. márc. 6. 11:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Az egyesen és az ötösön kívül a többi meg is kapta a jól megérdemelt pirosat :)

nem rossz a kisugárzásom, magabiztos vagyok, mondjuk az csak élőben látszik, neten keresztül nem

hát csak ilyen apróbb sikerek, csók 10+ alkalom, szex 5 alkalommal + 4 alkalommal prosti, az 5 olyan hogy 4 csúnya nő, egy jó nő, de azmeg velem csalta a fasziját, most meg biztos jóban vannak mert egy ideje már nem érem el.

Komoly kapcsolat nem volt, de nem is az a cél, hanem hogy minél hamarabb nekem adja magát a nő :)

legutóbb novemberben volt, mondjuk akkor megtetszett valaki akivel lehetett volna kapcsolat is, de hát vele meg semmi nem lett

Akik találkozni akarnak velem 16-17 évesek... na nekem nem hiányzik semmi balhé a szülőkkel vagy a rendőrséggel, a beszélgetésekből kiderítettem, hogy nagyon jó vagyok náluk, de komoly kapcsolatot akarnak sajnos...

Igazából ez az álszentség zavar, hogy ha ráutalok valami ilyesmire mekkora egy szemét vagyok, mert a lány nem egyéjszakázóshat szerintük...

2017. márc. 6. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolat nem volt, de nem is az a cél, hanem hogy minél hamarabb nekem adja magát a nő :)

Szerintem ez a baj. Ezt egy nő megérzi, hogy komoly kapcsolatra kell-e, vagy csak lefekvésre. Egy normális nő komoly kapcsolatot akar, és egy normális férfi is. Te még éretlen vagy egy normális kapcsolathoz.

2017. márc. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!