Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, tényleg bejön nektek, ha egy férfi egy kicsit pimasz, szemtelen?
Olykor-olykor, ha olyan a helyzet, viccesen beszólogat, élcelődik, incselkedik, pofátlankodik, "szivat" titeket, rávilágít a hibáitokra. De mindig ügyel rá, hogy ne bántson meg titeket, tudja, hol a határ. Ez olyasmi, mint amikor Pistike húzgálta az oviban Esztike copfját, csak felnőtt változatban.
Sokszor lehet hallani más férfiaktól is, és magam is tapasztalom, hogy ez tetszik a nőknek, mert ezzel a pasi azt fejezi ki, hogy nem fél tőlük, nem emeli a nőt piedesztálra, nem fog behódolni neki. Valóban így van, tetszik ez nektek? Ha egy pasi így közelít, milyen folytatásra számíthat az ismerkedésben?

Van, amikor aranyos, de amint érzem benne a lekezelést vagy azt, hogy nem érdekli a komolyabb oldalam, nálam ez csak egy nevetséges színjátszás. Megvan a humornak és a pimaszkodásnak a helye, én is szoktam. De nagyon oda kell figyelni, hogy mikor egy ember megmutatna magából kicsit többet, esetleg mesél a múltjáról vagy a jövőbeli terveiről, vagy egyéb személyes részéről, akkor véletlen se legyen ilyen.
Ennek mindig a "jelenben" kell maradnia, nem szabad folyamatosan nyomatni és nem szabad vele a másik szavába vágni vagy hasonlók. Sajnos eddig aki ilyesmivel próbálkozott, mindig elszúrta ezzel és nem jófej vagy humoros volt, hanem tapintatlan vagy gyerekes.
Más lazának lenni. És más az, amikor valakit oltogatsz a külseje, a ruhája, a megfogalmazása miatt, poént csinálsz a múltjából vagy bármiből, ami hozzá tartozik. Meg mindig idióta viccekkel és közbeszólásokkal kettébszni a romantikus vagy komoly pillanatot... Szerintem ez pl undorító.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!