Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, hogy reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy reagálnátok, ha ezt hallanátok egy nőtől az első randi után?

Figyelt kérdés

"Figyu, nekem ez nem fog menni, őszinte leszek: nem szeretem az ilyen gyámoltalan, teszetosza pasikat. Sosem volt dolgom ilyennel és nem is lesz. Nekem másra van szükségem."

Ilyenkor visszaszólnátok neki valamit, vagy lehorgasztott fejjel, keserűséggel telve hazamennétek? Mi a helyes ilyenkor: emelt fővel elmenni vagy visszavágni valamivel?

2017. jún. 16. 16:08
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
89%
Tanulnék belőle. Bár nem érteném, mert egyik sem vagyok, de nem is nekem mondták.
2017. jún. 16. 22:45
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

"Rendben."

Bármi, amit visszaszólnék, az csak azt igazolná, milyen egy sértődékeny kis p*cs vagyok, aki képtelen emelt fővel veszíteni. Bár nekem ilyet még nő sosem mondott. :D Amúgy kicsit átgondolnám. Lehet, hogy nincs igaza, de valakit ilyen miatt visszautasítani, hát nem tudom. Nagyon el kell valamit baltázni ahhoz, hogy valaki ezt mondja az emberre.

2017. jún. 16. 22:56
 43/46 anonim ***** válasza:
25%

"Nyugi, ha tesszené', tosználak."

30/f

2017. jún. 17. 03:14
 44/46 anonim ***** válasza:
5%

Ja nem. Bocs. Hülye vagyok. Valaki magyarázza már el miért hívtam randira ezt a tirpák pistát ő meg mi a búbánatért jött el, ha tesze-tosza vagyok ? :D

30/f

2017. jún. 17. 03:43
 45/46 anonim ***** válasza:
43%

Nekem továbbra is az a véleményem, hogy vissza lehet valakit utasítani értelmesen is!

Érdekes módon én nem futottam még SOHA olyan srácba, aki egy finom visszautasítást nem fogott volna még fel.

Nem álltattam, hogy legyünk barátok (szerintem ez az egyik lehető leggázabb szöveg ilyenkor - amiből persze aztán nem lesz semmi) vagy nem tettem semmilyen bántó megjegyzést a személyére, külsejére.

Egyszerűen csak annyit mondtam, hogy nem egymást keressük, mások a céljaink.

Ezt eddig mindenki szó nélkül elfogadta.

Nyilván volt olyan, akin látszott, hogy nincs feldobva, volt olyan, akinek talán szintén megkönnyebbülés volt, hogy nem húzzuk egymás idejét.

Azért, hogy segítsek neki, hogy más randinál ne legyen ilyen? Az meg már nem az én dolgom, hogy a következő nőhöz hogy fog állni. Lehet, hogy lesz olyan csaj, akinek pont ez a habitus fog megtetszeni. (ismerek ilyet, akinek ez a típus jön be).

Szóval egyszerűen továbbra is azt mondom, hogy a nő normálisabban, kúlturáltabban is visszautasíthatta volna. Részemről pl ez is hozzátartozik ahhoz, hogy valaki igazán NŐ.

Teljesen felesleges itt sminkelni a helyzetet, mert a nő is valamiért elfogadta a randit, belement a találkába, mert valamiért szimpatikus volt neki.. ugye? Különben alapból sor sem került volna a találkára: Szóval evvel az egésszel magát is minősíti, ha valakit így szerel le.. akármennyire is próbálja valaki bizonygatni, hogy dehát nem azért mentem el.... dehogynem :)

Tehát ha egy olyan pasasba futott bele, aki ügyifogyi módba átmegy és kb már könyörög, hogy de mondja el, hogy miért, az is az ő választása volt, hogy abba a helyzetbe került az illetővel. És ennek nem az a módja, hogy bunkó legyen a másik féllel, akármennyire nincs vele célja.

35N

2017. jún. 17. 07:01
 46/46 anonim ***** válasza:

Normális nőket meg lepontoztok nyomorultak ? -.-

30/f

2017. jún. 18. 06:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!