Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy reagálnátok, ha ezt hallanátok egy nőtől az első randi után?
"Figyu, nekem ez nem fog menni, őszinte leszek: nem szeretem az ilyen gyámoltalan, teszetosza pasikat. Sosem volt dolgom ilyennel és nem is lesz. Nekem másra van szükségem."
Ilyenkor visszaszólnátok neki valamit, vagy lehorgasztott fejjel, keserűséggel telve hazamennétek? Mi a helyes ilyenkor: emelt fővel elmenni vagy visszavágni valamivel?
Mondjuk valami ilyesmit
"Hála istennek, akkor már nem kell azon gondolkodnom hogyan mondjam le a következő találkozót"
Nos, ezért van az, hogy mi nők többnyire úgy szeretünk szakítani hogy bocs, de nincs meg a kémia, te nagyon rendes pasi vagy, de nem vonzódom hozzád stb. De akkor ugye azt mondják ránk, hogy kamu indokkal szakítunk, nem vagyunk őszinték stb. Pedig csak nem akarunk bántani senkit.
Szerintem a fenti mondat bár kicsit erős, de nem olyan sértő és legalább őszinte.
De a valóság az, hogy itt mindenki veri magát hogy ilyen gerincesség meg olyan gerincesség, közben meg nem bírja, ha valaki karakánul megmondja, mi a baj vele.
"Az első esetben kulturáltan elköszönnek egymástól, mindenki folytatja az ismerkedést mással."
Aha, kivéve mikor nem. Itt is látszik milyen remekül kezelik egyesek a visszautasítást. Ha csak annyit mond az ember, hogy 'sajnálom, de nem egymást keressük', akkor jön hogy de miééért, meg miért nem lehet őszintének lenni. Ha meg őszinte az ember, akkor meg mindjárt bunkó.
Én már mondtam ezt férfiaknak randi közben és után is. Akinek szépen tompítottam, az nem fogta fel, mennyire elítélem a viselkedését, megkérdezte a randi végén, hogy mikor lesz a második. Szerintem ki kell fejezni, mennyire nem tetszik az a valami benne, különben nem érzi a súlyát.
Ha csak annyit mondasz valakinek, hogy nem vagy az ideálom, vagy nincs meg az a plusz, az bizonyítani akar, hogy de majd ő javít, meg félreértetted, meg hogy csak kis probléma, majd ha jobban megismered blabla..
Szerintem a teszetosza kicsit sértő, az alulrólnyalós meg a colos az viszont nagyon.
Én úgy fogalmaztam, hogy határozatlan, meg hogy zavar, hogy folyton ő az áldozat, hogy kihasználják, hogy nem áll ki magáért(egy csomó ilyen sztorit meséltek).
Persze nehéz volt lenyelni a balf.sz szerencsétlen jelzőket, de nagyon megsérteni nem akartam senkit. Viszont miután nem értettek a szép szóból, megmondtam kicsitsértően.
Bevált, nem próbálkoztak többször. Megsértődtek. De nem is igazán érdekelt, nem akartam barátkozni velük, le akartam zárni a kapcsolatot. Ha szépen nem megy, erősebben kell próbálni.
Szóval itt a fokozatok:
1. Határozatlan, áldozattípus, tanácstalan, önbizalomhiányos
2. Teszetosza, gyámoltalan, bénácska/bénázik, nem képes kiállni magáért, ugrásra kész, szolgálatkész,
3. Balf.sz, szerencsétlen, nyomi, lúzer, életképtelen, szolgalelkű
Értékelni kell a lány őszinteségét.. Szerintem ilyenkor nem nagyon van jó szó, hogy mit lehetne visszavágni.
Viszont azért ha valaki így épít le egy neki nem tetsző pasast, azért ott is kell lenni egy érzelmi nyomorékságnak.
Soha nem építettem le senkit még hasonlóképpen sem. Valaki írta, hogy egy dolog az őszinteség, de ez már a bunkóság kategória, főleg úgy, hogy csak kb-ra ismerte meg az egyént.
N
Nekem is volt szerencsém ilyen sráchoz, még büszkén mesélte is, hogy ő szokott lenni a lány a kapcsolatban, annyira nem tud kiállni magáért és döntést hozni.
Én azt mondtam neki, hogy én a határozottabb, macsósabb pasikat szeretem és szerintem köztünk így nem lesz semmi. Vérig sértődött és csak annyit mondott, hogy hát ha neked ez kell... Azóta nem beszéltünk. Szerintem az én verzióm nem bunkó de ugyanezt jelenti. Egyébként jellemzően az ilyen b.lfasz srácok lesznek azok, akik nem fognak sehogy se reagálni, az ilyen asztal borítós, pofán verős troll kommentek is csak az arctalanság mögül verik a nyálukat. Gyakorlatilag megnézném, hogy egy magát b.lfasz luzernek érző srác majd ott mindenki előtt pofán vág egy nőt mert az kikosarazza (ezzel kb igazolva a lány véleményét)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!