Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy reagálnátok, ha ezt hallanátok egy nőtől az első randi után?
"Figyu, nekem ez nem fog menni, őszinte leszek: nem szeretem az ilyen gyámoltalan, teszetosza pasikat. Sosem volt dolgom ilyennel és nem is lesz. Nekem másra van szükségem."
Ilyenkor visszaszólnátok neki valamit, vagy lehorgasztott fejjel, keserűséggel telve hazamennétek? Mi a helyes ilyenkor: emelt fővel elmenni vagy visszavágni valamivel?
Az itteni férfiak? Semmit. Örülnének az őszinteségnek, megköszönnék a véleményezést, és semmi negatívat nem lépnének.
Legalábbis ezt mondják.
Az őszinteség nem egyenlő a tapintatlansággal.
Gyámoltalnnak és teszetoszának nevezni valakit az első randi után már bőven személyeskedés.
Válasz:
Rendben,csá.
És eljönnék onnan minél gyorsabban,minél távolabb az ilyen buta,ítélkezős pi**ától...
Egy barátom járt így, csak ők dupla randin voltak. 2 pár, összesen négyen. Mindkét "hölgy" hasonló megjegyzéseket tett. A haverom így szólt a pincérhez:- Külön kérem a számlát! Hogy külön? Úgy, hogy külön-külön-külön-külön!
A két srác fizette a saját fogyasztását, a lányoknál nem volt pénz. Óóóóó.:-O
Nem értelek titeket. Ha őszinte a nő az a baj, ha nem, az a baj. Nem értem miért lenne tapintatlanság, és miért kéne valakire ráborítani az asztal, mert elmondja a véleményét rólad, nem pedig hiteget, meg kertel, hogy miért nem fog működni. Ezt nem lehet finomabban közölni, és nem is kell, mert nem sértegetett, csak elmondta mit gondol. De gratulálok mindenkinek, megmutattátok mennyire vagytok felnőtt, érett férfiak, akik még egy ártatlan kritikát sem tudnak elviselni és kezelni. Ezek után én a helyetekben hallgatnék, és kicsit magamba néznék, mielőtt a kövi kérdésnél elkezdem osztani az észt másoknak.
21/L
Nem is fogod megérteni, te már egy új generációs "nő" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!