Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mennyire bejövős manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thor42 kérdése:

Ez mennyire bejövős manapság?

Figyelt kérdés

Ez a tarsaság lány tagjainak szól, mennyire működik még az a dolog hogyha tételezzük fel hogy egy helyes jól öltözött srác megjelenik a semmiből és leszólít titeket.

Továbbá személy szerint mi az ami titeket lenyűgöz így első látásra mondandó terén. Mert ugye leszólít valaki és "Szia meghívhatlak valamire ?" és 90%ban nem rá a válasz. Szóval a valós kérdés: Mivel fog/fogna meg benneteket egy srác a dumájával egy ilyen leszólításkor hogyha egy randit szeretne kicsikarni ?

2017. ápr. 13. 20:46
1 2
 1/12 Bad G-Sus ***** válasza:
nincs ilyen duma ! a lényeg hogy add magad, legyél spontán,laza és ne gondold túl a mondani valód csak a reakcióira figyelj és értelmezd őket!
2017. ápr. 13. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
semennyire. zavaro, irritalo. kapasbol randi? ink probalj a baratja lenni oszinten erdeklodni vki irant lol. annyira mesterkelt es kiabrandito.
2017. ápr. 13. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit mondasz. Ha jó képű vagy, akkor a legszánalmasabb szöveggel is aranyos leszel nekik, ha meg nem, akkor mondhatsz bármit, bele fognak kötni.
2017. ápr. 13. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
hagyjuk már ezt a jól öltözöttséget... nem a ruhatáradra vagyok kíváncsi :D
2017. ápr. 13. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Szimplán a dumájával biztos nem fogna meg. Ha tetszik igent mondanék, ha nem akkor nemet. Ennyi. Amúgy évek óta nem ismerkedem, szóval csak elméletben válaszoltam.
2017. ápr. 13. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én személy szerint ha egy fiú ezzel a meghivhatlak valamire dumaval odajonne hozzam akkor se mondanék igent ha tök bejonne,mert nem hivatom meg magam idegennel... Akkor már az is jobb hogy szia nem kertelek azért jöttem ide hozzád mert nagyon szimpatikus vagy és szeretnélek megismerni vagy mittudomen... Én még ezzel is jobban tudnék mit kezdeni mint azzal hogy "meghív".. nekem ez ilyen "szia meghívlak valamire hogy jó részeg legyél és meg..aszhassalak.." De lehet csak én vagyok vele így 😄 nem tartom magam valami bomba nőnek de mikor a buliban 10percenkent full idegenek odajonnek hogy szia meghivhatlak valamire? Abszurd helyzet, nem tudok vele mit kezdeni.. Akkor már ha megtetszik valaki, lányként azt javaslom, nézz rá,mosolyogj rá stb. Érezze hogy figyeled aztán menj oda hozzá és nyugodtan lehetsz őszinte hogy azért mentél oda mert nagyon tetszik illetve én (de biztos van aki meg pont nem) nagyon értékelem ha valami olyan jelzést ad a srác amiből lejon hogy nem azért jött oda hogy a kis listáján kipipálja a 30.csajt es egy estére megkaphasson hanem én magam tetszettem meg neki és érdekli a személyiségem... Persze vannak lányok akik a 30.ak akarnak csak lenni, általában ezt az oltozekbol le lehet szűrni...

És még annyi hogy sajnos valóban ha tetszik egy srác első látásra nyilván hamarabb hallgatom végig de egy átlagos lanynál egy átlagos fiúnak is simán van esélye csak kitartóbbnak kell lenni hogy megszeresse a szemelyiseged :) és tisztában kell lenned az adottságaiddal hogy külsőre milyen lányhoz passzolsz. Nyilván egy 10/10es csaj még egy 10/8as fiut is le fog szarni de egy 10/7es boldogan ellesz vele :D

Bocsánat hogy ilyen hosszú lett,és hozzátenném hogy ez én vagyok,minden lány másképp ismerkedik és hát tudjuk van pár érdekes szerzet😄

Sok sikert az ismerkedésben!

18/l

2017. ápr. 14. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:

"szia nem kertelek azért jöttem ide hozzád mert nagyon szimpatikus vagy és szeretnélek megismerni"

Mitől lenne már vki szimpatikus, akivel még egy szót sem beszéltél? Ez elég álságos duma.

2017. ápr. 14. 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert ránézésre nem lehet valaki szimpatikus? A gesztusai alapján? Akkor úgy mondom hogy "megtetszettél"

De ez milyen már xd

Nekem lehet szimpatikus egy ember annyiból hogy ránézek látom hogy vidám, jól elvan a barátaival stb. De neked biztos másképp van.

2017. ápr. 14. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:

#6-os lánnyal egyetértek :)

Csak simán mond meg hogy szimpatikus és lenne e kedve beszélgetni vagy ilyesmi :)

Nyilván ha külsőre te is tetszel neki, akkor valószínűleg igent mond, ha nem akkor nemet, ennyi. Nem kell túlbonyolítani :) És hozzátenném, hogy akkor sem szabad feladni, hogyha ne adj isten, eleinte esetleg nemmel válaszolnak...mert úgy is lesz olyan, akinek tetszeni fogsz :)

20/L

2017. ápr. 14. 22:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket sokat segítettetek :)
2017. ápr. 15. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!