Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek tapasztalatlan egy olyan 21 éves nő, aki eddig 4 férfival volt?
Én nekem 22 évesen kemény 1 partnerem volt/van, a jelenlegi barátom aki nálam 10 évvel idősebb.
A 4 az egyáltalán nem sok. De amúgy én azokat a lányokat sem ítélem el, akiknek 10 felett van már ennyi idősen. Ezt a dolgot úgy állítják be a fiúk mintha egy lány értéke rohamosan csökkenne minél többen d..ugják meg. Aztán persze ezek a fiukák is simán megdöntögetnék ezeket a csinos lányokat.
Nekem is biztos sokkal de sokkal több partnerem lett már volna, ha alapvetően nem olyan beállítottságú lennék, hogy nagyon nehezen engedek közel magamhoz valakit, illetve azt is utálom ha csak egy lyuknak néznek. Mert jó sokszor lehetett volna rá alkalmam, bulikban, ismerősökkel szexelni, de baromira utáltam azt érezni hogy nekik nem én, és a személyiségem kell, hanem a p..cnim. Ennek ellenére szerintem pont ez az a 20-on éves kor az a kor, ahol felszabadultan, teljesen kötetlenül mindenki úgy éli ki magát ahogy akarja. Ha meg valaki nem akarja az meg ne élje ki magát. Ennyi. Nem kell ezt túl agyalni. Senkinek nem növekszik vagy csökken az értéke a partnerek számától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!