Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti élet utáni élet?
Őszintén? Szerintem meg is dögölhetsz te és az összes hozzád hasonló is. Mert ha nekem egyetem előtt 12 óráznom kellett a megélhetésért egy kizsigerelő helyen, és nem rokkantam bele, akkor neked is ment volna. És képzeld, engem mindenki egy érzékeny lelkű nebántsvirágnak ismert eleinte. Mégis elmentem egy olyam helyre dolgozni. Neked a könnyebb út jobbnak bizonyult, mondván " á, nekem ingyen szex, pár órácskáért viszonylag sok pénzt kapok".
A Pretty Woman története csak a filmekben létezik, és egyébként se lehetsz egy Julia Roberts alkat. Szerintem qrvára látszódik rajzad, hogy teljesen kivagy, jól gondolom? Na erre inkább ne válaszolj, mert nem érdekelsz. Büdös qrva.
Mennyi rosszindulatú, és szuklatokoru egyén van ezen az oldalon... dehat mit is várna az ember?
Ez gyakori :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!