Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy már rendbe jönni látszik az életem, pont nem maradt időm párkapcsolatra?
"rendbe jönni látszik az életem" - "reggeltől estig dolgozom, hazaérek hulla fáradtan. Kaja, zuhany, alvás. Ez a napi program."
Most akkor melyik? Eléggé ellent mond egymásnak a kettő.
Találtál egy robotolós melót. Ezzel semmi baj, ha igaz, amit mondasz és lesz számodra haszna, ami előrelépési lehetőség is. Kérdés, mennyit ér meg neked. Én is a karrierre figyelek, mert kaptam egy óriási lehetőséget, amit most kell meglépni, párom meg lehet bármikor. Akár most is, de nem keresem a lehetőséget és "van jobb dolgom". Viszont nekem ez a sok idő és energia ellenére nagy dolog és nem teher.
Nagyon remélem, nem abból az ostoba elgondolásból akarsz karriert csinálni önmagad helyett, hogy majd azzal csajozz....
Ne paràzz majd jön legalàbb van egzisztenciàd.
Hidd el rengeteg nőd lesz,mivel vezető vagy ahogy olvasom.
A fiatal közgàzos gyakornokok gyönyörűek őket hamar befűződ például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!