Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőmről kiderült hogy felnőtt szolgáltatásokat végez, érdemes lenne hozzá vendégként elmenni, ha a kapcsolatunknak pont az anyagi létbizonytalanság vetett végett?
Sok veszekedés volt ez miatt, de mindig kerestük a kiutat hogy tudnánk több pénzt keresni, jobban élni.
Aztán ebből szakítás lett a sok veszekedés után, de külön külön megtaláltuk a módját, én külföldön nagyon jól fizető munkát találtam, ő meg itthon belevágott a felnőtt szolgáltatások világába.
Mikor hazajöttem és nézegettem ezeket a felnőtt társkeresőket, nagyon meglepett mikor megláttam.
Azóta is gondolkodok hogy elmenjek-e hozzá
Elvileg köteles fogadni minden érdeklődőt.
Biztos nézne egyet, de úgy vagyok vele, ez szerintem elégtétel lenne a kapcsolat végére.
Ti felkeresnétek a volt barátnőtöket, ha meglátnátok ilyen ismerkedős oldalon :) ?
Mikor vége lett az egész kapcsolatnak, akkor még normális munkahelyen dolgozott, de azzal alig keresett pénzt.
Aztán nem tudom mi lett vele, mert külföldre mentem.
De mikor nemrég hazajöttem látogatóba, akkor láttam ezt az egyik oldalon.
nyilván a normális munka nem jött be neki.
De a kérdés, hogy ezek után érdemes lenne-e meglátogatnom, és esetleg elmondani neki,hogy most már sokkal jobban élek, mint régen?
A kérdés az, hogy újra akarod vele kezdeni vagy egyértelműen a pofájába akarod tolni, hogy mit "veszített"?
Lehet, hogy az exed egy k te viszont kistílű vagy, hogy zavarba akarod szàndékosan hozni a munkájával. Semmi közötök sincs egymàshoz. Szerintem csak nem tudod megemészteni, hogy otthagyott most meg kàrörvendő módjára akarod leiskolàzni. Nyugi nem fogja bánni, hogy nem ment utánad, erre ez a lépés ráébresztené.
Menj el kérdezd meg!
5000 ért mit vàllalsz?
Bàrmit!
Akkor gyere betonozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!