Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőmről kiderült hogy felnőtt szolgáltatásokat végez, érdemes lenne hozzá vendégként elmenni, ha a kapcsolatunknak pont az anyagi létbizonytalanság vetett végett?
Sok veszekedés volt ez miatt, de mindig kerestük a kiutat hogy tudnánk több pénzt keresni, jobban élni.
Aztán ebből szakítás lett a sok veszekedés után, de külön külön megtaláltuk a módját, én külföldön nagyon jól fizető munkát találtam, ő meg itthon belevágott a felnőtt szolgáltatások világába.
Mikor hazajöttem és nézegettem ezeket a felnőtt társkeresőket, nagyon meglepett mikor megláttam.
Azóta is gondolkodok hogy elmenjek-e hozzá
Elvileg köteles fogadni minden érdeklődőt.
Biztos nézne egyet, de úgy vagyok vele, ez szerintem elégtétel lenne a kapcsolat végére.
Ti felkeresnétek a volt barátnőtöket, ha meglátnátok ilyen ismerkedős oldalon :) ?
"Na, megjöttek a feminácik"
Nem, ezek jogszabályok.
Nem a csaját védem. Egyszerűen nem lesz a kérdező szimpatikusabb attól, ha odamegy az exéhez és a képébe röhög egy nagyot és elmeséli neki milyen jól él most. Nélküle. Erről a kérdésről ordít, hogy a pali nem tudta benyelni, hogy otthagyták és revansot akar.
"szerintem elégtétel lenne a kapcsolat végére"
milyen elégtétel? A csajnak elég baj lesz, hogy annyi esze volt csak, hogy ezt az utat választotta. Nem irigylésre méltó, mert egész életében ezzel a tudattal kell majd élnie.
Látszik, hogy a kérdező frusztrált, és kicsinyes bosszún jár az esze, mint jó pár férfinak akit otthagytak. Annyira tipikus. A nagy ego, a sérült önérzet, azonnal alázni kell. Annyira tipikus. Egy normális intelligens férfi frászt foglalkozna vele, örülne, hogy kiderült a nője milyen gyenge jellem és nem fűzte vele össze szorosabbra a szálakat. Kicsit érni kellene még...
Akinek bejött az élet, az örüljön csöndben. Akinek meg nem, viszont elítéli a kurwákat, az becsületet tálal hó végén az esetleges gyerekei elé az asztalra, méltósággal körítve, ezzel jól laknak, a számláknál meg elfogadják a tisztességet, mint fizetőeszközt?
Mert albiban, átlag magyar bérből (nem amit kiszámoltak a politikusok bérét is belevonva, hanem amit a többség kap) kb ez jön ki hó végére...
Nem, nem vagyok kurwa. De ezt végig gondolhatná mindenki, aki osztja az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!