Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira érdemes lenne fater Teslájával menni, ha elszeretném kápráztatni a lányt?
Neten ismerkedtünk meg, holnap lenne a tali. Rajong a sportmotorokért, és jobb autókért a leányzó, neki is van egy sportmotorja, meg egy régebbi sportkocsija.
Azt mondta szeretne egy testlát élőben látni, belülről is, ezért gondoltam erre.
Persze a szüleim odaadják, hiszen sokat járok vele.
Persze utána a saját kocsimmal mennék majd a talikra(mercedes c 220cdi).
Ez is bejön a csajnak, de azt mondta ha lehet a teslával menjek.
Pasik ti megtennétek ezt első randin a lányért?
Teljesen hidegen hagy, ha valaki a kocsijával akat előttem villogni, aőt, inkább visszatetsző. Ha még az is kiderül, hogy a kocsi apucié, akkor körberöhöglek, ne haragudj.
22/L
Persze komolyat.
Mégis mi másért találkoznék a lánnyal?
Eddig is kiváncsi volt.
Az előző pasijainak ált bmw vagy audi volt.
nekem merci van, az is bejön neki.
De mikor beszélgettünk, és mondta hogy bolondul az autókért, meg tetszenek neki az elektromos kocsik, akkor gondoltam erre, és mondtam neki.
Örült neki.
persze utána kicsit gondolkodtam ezen, lehet nem kellett volna első randira ezzel menni,de most már mindegy, le van beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!