Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira érdemes lenne fater Teslájával menni, ha elszeretném kápráztatni a lányt?
Neten ismerkedtünk meg, holnap lenne a tali. Rajong a sportmotorokért, és jobb autókért a leányzó, neki is van egy sportmotorja, meg egy régebbi sportkocsija.
Azt mondta szeretne egy testlát élőben látni, belülről is, ezért gondoltam erre.
Persze a szüleim odaadják, hiszen sokat járok vele.
Persze utána a saját kocsimmal mennék majd a talikra(mercedes c 220cdi).
Ez is bejön a csajnak, de azt mondta ha lehet a teslával menjek.
Pasik ti megtennétek ezt első randin a lányért?
Mikor elolvastam a kérdést azon gondolkodtam mi a franc az a Tesla?? (látszik nem értek a kocsikhoz) Így azt akartam javasolni, hogy tökmindegy azzal mész-e vagy sem.
De miután olvastam, hogy ez egy jó közös érdeklődési pont a lánnyal, így azt mondom miért ne? legalább lesz miről tutira beszélnetek. Én is szeretem ha van a másikkal egy erős érdeklődési pontom.
N
Ha a lány rajong az autokert és neki is van motorja, autója, akkor hogy a csába jön ide az idióta golddiggerezes?
Ráadásul egy autó marhára nem az a kategória.
Szóval igen, ha érdekli kifejezetten az autó, és látni szeretne egy ilyent, akkor menj azzal.
ez itt ha jól érzem, pont nem a gold-diggingről szól, hanem közös érdeklődésről.
Ha művészcsaj lenne, és azt kérné hogy az első randira vidd magaddal a kedvenc versesköteted, senkinek a szeme se rebbenne.
Na, őt nem a versek érdeklik, hanem a kocsik. Mivel saját sportmotorja és sportkocsija van, amikkel gondolom foglalkozik is, nem olyan típusú csajnak tűnik aki a az autód árával fordítottan arányos idő alatt teszi szét a lábát, csak érdekli a Tesla. Kocsikázós randi, jó az.
Jót mosolyogtam.
Elmondom én hogyan csinálom: van egy mercedesem, de első jó pár találkára egy nagyon régi opellel járok.
Vigyázz, gold-digger szagot érzek!
33F
Neki is van motorja meg kocsija, és érdekli ez az egész. Nekem is van olyan barátnőm, aki fogyasztásról meg hengerről vagy miről beszél, én meg csak annyit látok, hogy szép a színe. Szerintem ez nem golddigger. Ez olyan lány, akivel el lehet menni autókiállításra és élvezi is.
Röhögjetek ki, nekem megállt az agyam a kérdés elolvasásakor, hogy Tesla tekerccsel hogy a manóba lehet randira menni, bár kétségkívül elkápráztató lenne.
Ti értelmi fogyatékosok vagytok? Vagy nem tudtok kis betűt olvasni? Nem azt mondta a csaj, hogy vagy a Teslával jössz, vagy letojom a fejed, hanem a közös érdeklődés miatt szeretné megnézni, és azt is tudja, hogy nem a srácé.
Gondolom, most fellelkesültetek, hogy valahol közölhetitek az általánosító, általatok igaznak hitt bölcsességeiteket, de ez nem az a kérdés.
12 hádebuta vagy. ;D. Tesla egy 1856-ban született szerb nemzetiségű embör volt, aki az usába ment, hogy Edisonnal dolgozhasson személyesen és marha nagy feltaláló legyen.
Pua a csávó és "wingmannal" menne az első randira, mert még parázik. Így már érted ? ;)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!