Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudnak különbséget tenni a magabiztosság és a nagyképűség között?
Komolyan azt érzem, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy manapság a nagyképűség már pozitív tulajdonságnak számít. Ha rásütik egy pasira a nők, hogy "nagyképű phasz", akkor igazából ha megnézitek, a szemük csillogása mindig elárulja őket, hogy mégis jó partinak tartják az ürgét, de a testbeszédük is árulkodó ilyenkor. Sokszor a szájuk szegletében még mosolyognak is. Megvillantja magát ilyenkor az ösztönös énjük, próbál felülkerekedni a racionális gondolkodásukon - legtöbbször sikerrel.
Ez a tulajdonság annyira összemosódott a magabiztossággal, hogy elment az egész egy pozitív irányba, és a nők egy nagyképű fickóban az alfát, a domináns "csákknoriszt" látják. Pedig a beképzeltség önmagában visszatetszést kéne, hogy kiváltson, ez lenne a normális.
Ti is így látjátok? Nagyképűnek lenni ma már előnyös és gyümölcsöző a párkeresés szempontjából? Hogy jutottunk idáig?
Tudunk :D Nekem kifejezetten vonzó a minimális nagyképűség.
Következő kérdés?
A magabiztos ember nem henceg a tudásával, ha kell mindenféle megjegyzés és erőfitogtatás nélkül teszi a dolgát, már ez neki természetes, nem tulajdonít neki különösebb értéket.
A "nagyképűség", "beképzeltség" mögött is állhat tudás, képesség, de itt szándékosan felhívjuk a közönség figyelmét a képességeinkre, de nem feltétlen azzal a céllal reklámozzuk magunkat,hogy bemutassuk a tudásunkat, hanem azzal, hogy hangoztassuk fölényünket a másik féllel szemben.
Párkapcsolatok elején mindkét fél méregeti a másikat, mindenki próbál a saját súlycsoportjának megfelelő partnert találni, aki megadja neki a kijáró tiszteletet.
A nagyképűség mindig valamilyen konkrét képességre utal, valami olyan tulajdonságra amire nagyon hiú a kérdéses személy és ezt nyíltan hangoztatja. Ez lehet genetikus(amihez nem sok köze van) és lehet tanult dolog, ami már szerzett képesség. Ha a másik félnek ez a bizonyos tulajdonság fontos, akkor nem fog negatívan reagálni a magát reklámozó partnerre, vagyis eléri a célját, felkelti a másik fél érdeklődését. A kérdés csak az, azon 1-2 tulajdonságon kívül másban is megállja a helyét?!!!!
Nem igazán a nagyképűségen meg a magabiztosságon van a hangsúly.
Ha tucat vagy, adsz magadra és odatudsz menni egy nőhöz úgy hogy nem hugyozod össze magad akkor elég jó vagy a nők 70%-ának kb.
Volt egy ismerősöm mondjuk szerintem elég beképzelt, de alacsony nem kigyúrt csak követi a hülye divatot meg a nagyképűség miatt ,,népszerű" magától kb 2x jobb nőt szedett össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!